Επιβάτες αεροσκάφους με προορισμό τη Λάρνακα έμειναν άφωνοι από τον έξαλλο πιλότο

«Ποιος θέλει να κατέβει;», ακούγεται να ρωτά από τα μεγάφωνα.

Article featured image
Article featured image


Σε ένα βίντεο που έγινε viral στο TikTok, ακούγεται ο κυβερνήτης ενός αεροσκάφους της WizzAir να ξεσπαθώνει από το μεγάφωνο, καθώς παραμένουν ακινητοποιημένοι στο διάδρομο προσγείωσης του αεροδρομίου Gatwick, στην Αγγλία, κατά τη διάρκεια μιας φερόμενης 7ωρης καθυστέρησης.

«Δεν το χρειάζομαι αυτό», ακούγεται να λέει στους εξαντλημένους ταξιδιώτες, οι οποίοι παραμένουν στις θέσεις τους περιμένοντας να αναχωρήσει το αεροπλάνο τους με προορισμό τη Λάρνακα.



Η επιβάτης Χάνα Μέις βιντεοσκόπησε τη στιγμή και ανέβασε το βίντεο στο TikTok. Σε αυτό, ο πιλότος της WizzAir ακούγεται να λέει: «Σηκώστε τα χέρια σας παρακαλώ, ποιος θέλει να κατέβει; Δε θα φύγουμε απόψε εάν κατεβείτε. Ξέρετε κάτι; Δεν το χρειάζομαι αυτό, ούτε το πλήρωμα το χρειάζεται αυτό. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας βγάλουμε από εδώ. Δεν μπορώ να το ελέγξω. Είναι εντελώς εκτός ελέγχου μου. Κάνουμε ότι μπορούμε. Αν θέλετε να κατεβείτε, θα σας αφήσω να κατεβείτε, κανένα πρόβλημα».

Πολλοί ήταν οι χρήστες που αντέδρασαν στο βίντεο, εκφράζοντας την συμπάθειά τους για τον πιλότο που έχασε την ψυχραιμία του. Ένα άτομο έγραψε: «Ω, ας είναι καλά. Μπορείτε να ακούσετε τον πόνο στη φωνή του. Ήθελε να φύγει όσο και όλοι οι άλλοι, πρέπει να είναι δύσκολο να γκρινιάζουν όλοι σε σένα», με έναν άλλον να προσθέτει: «Για να είμαστε δίκαιοι, είμαι με το μέρος του. Πιθανότατα είναι εξαιρετικά αγχωμένος και το πλήρωμα είναι εξαντλημένο».


Με πληροφορίες από iefimerida, dailymail.co.uk

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ