2 τύποι βγήκαν για ένα «χαλαρό ποτάκι» και κατέληξαν να παρτάρουν στην Ίμπιζα

«Θα γυρίσω σπίτι μέχρι τις 23:30», πολλοί το έχουν πει, λίγοι το έχουν τηρήσει.

Article featured image
Article featured image


Και ποιος δεν έχει πει στον εαυτό του πως θα βγει «για ένα χαλαρό ποτάκι» και τελικά κατέληξε να «κατεβάζει» σφηνάκια, να χορεύει μεθυσμένος όλη νύχτα και να καταλήγει την επόμενη μέρα σπίτι με πονοκέφαλο;

Δύο φίλοι αποφάσισαν να πάρουν αυτήν την εμπειρία ένα βήμα πάρα πέρα και καθώς έπιναν μια χαλαρή μπύρα ξαφνικά βρέθηκαν για διήμερο στην Ίμπιζα.



Ο Νταν Έβανς και ο Άλεξ Σταμπς ξεκίνησαν το περιπετειώδες διήμερό τους με ένα χαλαρό ποτό στο Merthyr της Ουαλίας και την αφελή σκέψη πως θα επέστρεφαν σπίτι μέχρι τις 23:30 το βράδυ.

Τελικά οι δύο φίλοι πήραν την αυθόρμητη απόφαση να πάνε ένα ταξίδι στο Magaluf της Μαγιόρκα και χωρίς δεύτερη σκέψη επέστρεψαν σπίτι, πήραν τα διαβατήριά τους, τους φορτιστές των κινητών τους, μπήκαν σε ένα ταξί και κατευθύνθηκαν προς το αεροδρόμιο του Κάρντιφ.



Όταν έφτασαν στο αεροδρόμιο συνειδητοποίησαν πως δεν υπήρχαν θέσεις στην πτήση για τη Μαγιόρκα και έτσι αποφάσισαν να ταξιδέψουν στην Ίμπιζα, χωρίς να έχουν κλειστό ξενοδοχείο ή πτήση επιστροφής.

Μιλώντας στο Ladbible, ο Νταν είπε πως δεν κοιμήθηκαν καθόλου όλο το Σαββατοκύριακο και ήταν ξύπνιοι για 36 ώρες, γεμάτες ηλιοθεραπεία και αχαλίνωτα πάρτι.



Το δίδυμο επέστρεψε στο αεροδρόμιο, έκλεισε τη μόνη διαθέσιμη πτήση, με προορισμό το Λονδίνο και ευτυχώς έφτασαν πίσω στην Ουαλία έχοντας άφθονο χρόνο μπροστά τους για να ξεκουραστούν πριν πάνε δουλειά την επόμενη μέρα.

«Ήταν ένα σοκ για τον οργανισμό μας», παραδέχτηκε ο Νταν στο Wale Online και πρόσθεσε πως «άξιζε τον κόπο. Δεν το μετανιώνουμε και πιθανότατα θα το κάνουμε ξανά κάποια στιγμή στο μέλλον».

@danevanstm Flying straight to Ibiza from a night out, so fried 😂😂😂 #ibiza #fyp ♬ Finally - Kings of Tomorrow

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ