Σεξομολογήσεις #583: «Η φίλη μου προσπαθεί να με πείσει να κάμουμε pegging»

Για πολλούς άντρες, ενίοτε και για κάποιες γυναίκες, εξακολουθεί να ειναι θέμα ταμπού -κυρίως- λόγω λανθασμένων εντυπώσεων και αντιλήψεων που έχουν επικρατήσει στην κοινωνία. Η Tipster διάβασε την καινούργια ιστορία που έφτασε στο mailbox της και δίνει τις δικές της, πάντα to-the-point, απαντήσεις.

Article featured image
Article featured image


*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο
sextalk@city.com.cy


Tipster μου γεια σου,

Ειλικρινά νιώθω πως μπορεί να είσαι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να με καθησυχάσει με το τι τραβώ τους τελευταίους μήνες. Είμαι 24 χρονών και έχω σχέση με τη σύντροφό μου εδώ και 8 χρόνια, συνομήλική μου. Τόσα χρόνια ξέρεις, στρατός, σπουδές κ.λπ, τωρά που ετελειώσαμε με τες ακαδημαϊκές μας υποχρεώσεις και ξαναβρεθήκαμε Κύπρο τα πράματα πηγαίνουν πόμπα.

Όμως, ρε Τίπστερ μου, έχει λίγο καιρό, όποτε εννά κάμουμε σεξ, ποδά το πάει, ποτζεί το πάει, προσπαθεί να με πείσει να κάμουμε pegging. Γενικά εγώ, είμαι πολλά πιο vanilla, δηλαδή στα έξαλλά μου, το πολύ πολύ να γλείψω κανένα δαχτυλούι του ποδιού, αλλά και εκείνη δεν ήταν και ποτέ ιδιαίτερα kinky. Επίσης, όταν επέστρεψε Κύπρο, ήρθαν μαζί της και κάτι «open minded» φίλες της που γνώρισε στο εξωτερικό τζαι να δεις ότι εκείνες έβαλάν της τες ιδέες.


Pegging: Η σεξουαλική πρακτική κατά την οποία μία γυναίκα διεισδύει στον άντρα είτε φορώντας strap on, είτε χρησιμοποιώντας δονητή.



Τέλος πάντων, τες προάλλες όπως ήμασταν πας στην φάση, άφησα την να «σκανάρει» λίγο την περιοχή, αφού αγαπώ την και αρέσκει μου να την βλέπω χαρούμενη, αλλά είπα της «μεν διανοηθείς να πάει παρακάτω, μόνο πόξω και μαλαχτά». Όπως επασπάτεφκεν με τα δάχτυλά της, ωππ άκου την, έκαμέν μας την που πίσω, προφανώς εγώ δεν το περίμενα και πετάχτηκα ίσια πάνω που το λάομάν μου. Τζιαμέ, αφού εχάλασε η φάση, άρχισε να μου ζητά επανειλημμένα συγγνώμη και να προσπαθεί να μου εξηγήσει ότι το g-spot του άντρα εν που τζιαμέ που το βρίσκεις και έτσι πράματα, ενώ εγώ δεν μπορούσα να κάμω καθόλου focus σε ό,τι μου έλεεν που το λάομαν. Τέλος πάντων, εκαταλήξαμε τελικά να κοιμούμαστε και αποφασίσαμε ότι εννά το ξανασυζητήσουμε μια ώρα που εν να είμαστε και οι δύο πιο ψύχραιμοι.

Παρεμπιπτόντως, εγώ εσυζήτησα τον προβληματισμό μου με διάφορους φίλους μου και άλλοι λεν μου έτσι, άλλοι γιουβέτσι. Ο ένας επερίπαιζέν με επειδή το κάμνω consider, ο άλλος είπε μου ότι εν κόφκει ο νους μου και εν ξέρω τι χάνω, επειδή τζείνος κάμνει το συχνά με τη δική του και ο τρίτος εγελούσεν με τον πρώτο και έλεέν μου ότι «επούστεψα». Δαμέ έρκεται η ερώτηση προς εσένα, Tipster μου, γιατί εγώ νομίζω πως εν νοιώθω έτοιμος για κάτι τέθκοιο. Που την άλλη σκέφτομαι, μήπως μπορεί τούτο το πράμα να επηρεάσει τη σχέση μου ας πούμε; Γιατί είδα την ότι άρκεψεν τες τελευταίες μέρες τζαι κάμνει που τη δύσκολη για να κάμουμε σεξ.

Τι να κάμω; Να δεχτώ να το δοκιμάσουμε, για να βοηθήσω τζαι τη σχέση μας; Όξα να το αφήκω να δω ως που αντέχει να πάει τούτη η κατάσταση;



Μα, έλα πε μου… Σαν να τζαι ψήνεσαι για ριμάτς της όλης φάσης, οξά εν η ιδέα μου; Έτσι που μου τα εξιστορείς, νιώθω σε χαλαρό τζαι ούτε πολλά εναντίον! Άρα… Άφησε τους όποιους ενδοιασμούς τζαι άφηστην να σου κάμει χαρτογράφηση της περιοχής γλυτζιά-γλυτζιά τζαι να μπει ομαλά τζαι με τρόπο που να το ευχαρισκιέστε και οι δυο. Αφού έμπην πόμπην!!!

Χαίρουμαί σε πάντως, που έσιεις την έννοιά της τζαι θέλεις να την ευχαριστείς. Εν καλό σημάδι τούτο σε μια σχέση. Αν, μάλιστα, καταφέρει τζαι βάλει τζαι καλό σημάδι τζαι στο φορμάρισμα… εν να είσαστε σσίσιην πόμπα.


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ