Ζευγάρι κέρδισε 11 χιλ. ευρώ μηνιαίως και τώρα θέλουν να κυνηγούν φαντάσματα

«Κάνουμε ό,τι θέλουμε και επειδή έχουμε τα χρήματα κάθε μήνα, για όλη μας τη ζωή, είμαστε τόσο ήρεμοι και άνετοι».

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία από RAYMONDS PRESS

Τον περασμένο χρόνο η Laura Hoyle και ο σύντροφός της Kirk Stevens, από το Nottinghamshire της Αγγλίας, κέρδισαν τη λοταρία και από τότε αποφάσισαν να κυνηγήσουν το πάθος τους, που δεν είναι άλλο από το κυνήγι φαντασμάτων.

Το ζευγάρι κέρδισε το βραβείο των 10 χιλ. λιρών (11.750 ευρώ) μηνιαίως, το οποίο θα λαμβάνουν κάθε μήνα για τα επόμενα 30 χρόνια. Όταν έμαθαν πως κέρδισαν, η Hoyle παραιτήθηκε από τη δουλειά της και αγόρασε ένα νέο σπίτι με τον σύντροφό της.



«Έτρεμα καθώς έλεγα: "Νομίζω ότι κέρδισα τη λοταρία"», θυμήθηκε η νικήτρια για τη στιγμή που διαπίστωσε ότι είχε τα τυχερά νούμερα.

«Και το γελοίο της υπόθεσης ήταν πως, καθώς περίμενα από το Camelot (σ.σ. ο διοργανωτής της λοταρίας) να με καλέσει πίσω, έπρεπε να μπω σε online μίτινγκ. Δεν μπορούσα να μιλήσω», πρόσθεσε.

Μέχρι να τελειώσει τη δουλειά εκείνη την ημέρα, είχε ήδη ανοίξει τέσσερα μπουκάλια κρασί για να το γιορτάσει.

zevgari-lotaria-fantasmata_city.png
Φωτογραφία: RAYMONDS PRESS



Ο Stevens, πτυχιούχος μηχανικός παραγωγής, μοιράζει το χρόνο του μεταξύ παραφυσικού και ενός μεταπτυχιακού στον τομέα των σπουδών του.

Όπως αναφαίρει το BBC, o 38χρονος σχεδιάζει, μελλοντικά, να ανοίξει τη δική του επιχείρηση με αντικείμενο την αναζήτηση φαντασμάτων.

«Κάνουμε ό,τι θέλουμε και επειδή έχουμε τα χρήματα κάθε μήνα, για όλη μας τη ζωή, είμαστε τόσο ήρεμοι και άνετοι» είπε ο ίδιος.


Με πληροφορίες από Lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ