Κάμερα ζωολογικού κήπου στο Τέξας φέρεται να κατέγραψε κάτι πολύ περίεργο

Έχει προκληθεί αναταραχή στην τοπική κοινότητα και οι Αρχές ζητούν βοήθεια.

Article featured image
Article featured image


Αναταραχή έχει προκληθεί στην πόλη Αμαρίλο στο Τέξας των ΗΠΑ από ένα μυστηριώδες πλάσμα που φέρεται να «πιάστηκε» από κάμερα ζωολογικού κήπου.

Όπως αναφέρουν διεθνή Μέσα, οι τοπικοί αξιωματούχοι ζητούν βοήθεια για τον εντοπισμό του ή πληροφορίες για το τι πρόκειται.

Σύμφωνα με το News Channel 10, οι κάμερες ασφαλείας του ζωολογικού κήπου εντόπισαν την περίεργη φιγούρα να τριγυρνά τις πρώτες πρωινές της 21ης Μαΐου.

Μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε από τον ζωολογικό κήπο δείχνει ένα μακρόστενο πλάσμα να στέκεται στα δύο πόδια έξω από τον φράχτη της εγκατάστασης.



«Ήταν ένα άτομο με περίεργο καπέλο που του αρέσει να περπατάει τη νύχτα; Ένα μεγάλο κογιότ που στέκεται στα πίσω πόδια; Μια Τσουπακάμπρα; Είναι ένα μυστήριο», αναφέρεται στον επίσημο ιστότοπο της πόλης.

Το προσωπικό του ζωολογικού κήπου, όταν είδε τις εικόνες, έμεινε άφωνο, όπως και οι αξιωματούχοι της πόλης, οι οποίοι ζήτησαν, με ανάρτηση στα social media, βοήθεια από τους πολίτες για να λύσουν το μυστήριο.

Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι κανείς δεν γνωρίζει κάτι για το «Αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο του Αμαρίλο (UAO)», όπως το ονόμασαν οι ντόπιοι.

Ο διευθυντής του ζωολογικού κήπου είπε ότι δεν τραυματίστηκαν ζώα ή άνθρωποι και δεν υπήρχαν ενδείξεις εγκληματικής δραστηριότητας.

«Είναι σίγουρα μια περίεργη και ενδιαφέρουσα εικόνα. Ίσως το Αμαρίλο μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση του μυστηρίου του UAO μας», πρόσθεσε ο Michael Kashuba, Διευθυντής Πάρκων και Αναψυχής της πόλης του Αμαρίλο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ