«Νόμιζα ότι έψαχνα τον πρίγκιπα αλλά τελικά αυτό που χρειαζόμουν ήταν μια πριγκίπισσα»

Η διάσημη ηθοποιός Ρέμπελ Γουίλσον έκανε coming out, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τη σύντροφό της στο Instagram.

Article featured image
Article featured image


Η διάσημη Αυστραλή ηθοποιός, Ρέμπελ Γουίλσον, με μία δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε coming out, παρουσιάζοντας τη σύντροφό της.

«Νόμιζα πως έψαχνα για τον πρίγκιπα της Disney, αλλά τελικά αυτό που χρειαζόμουν όλον αυτόν τον καιρό ήταν μια πριγκίπισσα της Disney», έγραψε χαρακτηριστικά και έκλεισε με το hashtag, «loveislove».



Η σύντροφος της Γουίλσον ονομάζεται Ραμόνα Αγκρούμα. Είναι επιχειρηματίας και σχεδιάστρια ρούχων και έχει ιδρύσει την εταιρία Lemon Ve Limon.

Οι δύο γυναίκες φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά μαζί τον Ιανουάριο. Τον περασμένο Μάρτιο η Γουίλσον είχε εμφανιστεί στο πάρτι των Όσκαρ του Vanity Fair με τη Ραμόνα, αλλά τότε δεν δημιουργήθηκαν υποψίες ότι ήταν ζευγάρι.



Σε μια συνέντευξη στο περιοδικό People τον Μάιο, η Γουίλσον είπε ότι γνωρίστηκε με τ@ σύντροφ@ της «μέσω ενός φίλου», χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει την ταυτότητά του.

«Μιλούσαμε στο τηλέφωνο για εβδομάδες πριν συναντηθούμε», είπε στο People. «Και αυτός ήταν ένας πολύ καλός τρόπος να γνωριστούμε. Ήταν λίγο ‘παλιό’ υπό αυτή την έννοια, αλλά πολύ ρομαντικό.

»Νομίζω ότι διανύοντας τη διαδικασία για απόκτηση περισσότερης αυτοεκτίμησης, αυτό που αναζητάς από έναν σύντροφο είναι ‘υψηλό’ και επομένως είναι υπέροχο να έχεις κάποιον που νιώθει ισότιμος σύντροφος και να είσαι ταυτόχρονα σε μια υγιή σχέση.

»Υπήρξαν στιγμές –δεν λέω με όλους τους πρώην μου, είναι υπέροχοι– αλλά κάποιες φορές που μάλλον ανεχόμουν κάτι που δεν έπρεπε. Επομένως, είναι πολύ διαφορετικό να είσαι σε μια πραγματικά υγιή σχέση», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην εν λόγω συνέντευξη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ