Ο πρώην σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς εισέβαλε στον γάμο της, κάνοντας live μετάδοση

Η Σπίαρς παντρεύτηκε τον εδώ και έξι χρόνια σύντροφό της, Σαμ Ασγκάρι.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική Φωτογραφία: Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τον πρώτο σύζυγό της, Τζέισον Αλεξάντερ


H ποπ σταρ Μπρίτνεϊ Σπίαρς παντρέυτηκε τον σύντροφό της, τον Σαμ Ασγκάρι, με τον οποίο διατηρεί σχέση εδώ και έξι χρόνια, σε μια μικρή τελετή στο Λος Άντζελες, στην οποία είχαν καλεστεί περί τα 60 άτομα.

Η Σπίαρς γνώρισε τον 28χρονο πέρσοναλ τρέινερ το 2016 στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το Slumber Party. Το ζεύγος αρραβωνιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2021 και λίγο αργότερα είχε γίνει γνωστή και η εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας. Δυστυχώς, όμως, στη συνέχεια ανακοίνωσαν πως έχασαν το παιδί. 

cdn4.premiumread.com.jpg



Ωστόσο ένα συμβάν σημάδεψε αρνητικά τον γάμο, καθώς ο πρώτος σύζυγος τής Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ο Τζέισον Αλεξάντερ, εισέβαλε απρόσκλητος στον χώρο, λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η τελετή.



Ο ίδιος, μάλιστα, μετέδωσε σε live streaming την εισβολή το απόγευμα της Πέμπτης (9/6) στον γάμο στην έπαυλή της στην Καλιφόρνια. Ο 40χρονος συνελήφθη από την αστυνομία, όπως αναφέρει η Daily Mail, και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για καταπάτηση, βανδαλισμό, ενώ της σύλληψης προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμός με τους φρουρούς ασφαλείας της τραγουδίστριας.

Στο live βίντεο διάρκειας 10 λεπτών στο Instagram, ο Τζέισον φαίνεται να σκαρφαλώνει έναν φράχτη στην περίμετρο της ιδιοκτησίας της Μπρίτνεϊ, ενώ καταφέρνει να φτάνει μέχρι τον χώρο που θα γινόταν η τελετή.

Τεκμηριώνει μάλιστα, ακριβώς τι πρόκειται να κάνει. «Είναι η πρώτη σύζυγός μου, η μόνη σύζυγός μου» ανέφερε ο Αλεξάντερ για την παιδική αγάπη του, προσθέτοντας πως «είμαι ο πρώτος της σύζυγος. Είμαι εδώ για να μπω στον γάμο».



Να σημειωθεί ότι ο Τζέισον Αλεξάντερ και η Μπρίτνεϊ Σπίρας παντεύτηκαν το 2004 στο Λας Βέγκας και έμειναν παντρεμένοι για 55 ώρες πριν ακυρώσουν τον γάμο τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ