Η 18χρονη κόρη διάσημου ηθοποιού μπήκε στο Onlyfans και ο πατέρας της «δεν το εγκρίνει»

Αντιλαμβάνεται όμως ότι δεν μπορεί να το αποτρέψει και γι’ αυτό της δίνει συμβουλές.

Article featured image
Article featured image


Ο Τσάρλι Σιν κατηγόρησε την πρώην σύζυγό του Ντενίζ Ρίτσαρντς ότι δεν είναι και η καλύτερη μάνα, καθώς η 18χρονη κόρη τους Σάμι Σιν, δημιούργησε λογαριασμό στη συνδρομητική υπηρεσία OnlyFans.

«Είναι 18 ετών τώρα και ζει με τη μητέρα της. Αυτό δεν συνέβη κάτω από τη δική μου στέγη», δήλωσε ο 56χρονος πρώην πρωταγωνιστής του «Two And A Half Men» στο Us Weekly, σε δήλωσή του στις 13 Ιουνίου.

«Δεν το εγκρίνω αυτό, αλλά επειδή δεν μπορώ να το αποτρέψω, την προέτρεψα να μείνει αξιοπρεπής και δημιουργική αλλά και να μην θυσιάσει την ακεραιότητά της», κατέληξε.




Εν τω μεταξύ, ο εκπρόσωπος της Ντενίζ Ρίτσαρντς μετέφερε στο HollywoodLife δήλωση της πρώην συζύγου του Τσάρλι Σιν: «Η Sami είναι 18 ετών και αυτή η απόφαση δεν βασίστηκε σε ποιου το σπίτι μένει. Το μόνο που μπορώ να κάνω ως γονιός είναι να την καθοδηγήσω και να εμπιστευτώ την κρίση της, αλλά εκείνη κάνει τις δικές της επιλογές».



Η Σάμι ανακοίνωσε τη δημιουργία του λογαριασμού στο OnlyFans μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram η οποία τη δείχνει να ποζάρει μέσα σε μια πισίνα και να γράφει στην περιγραφή: «Πάτα τον σύνδεσμο στο bio μου αν θες να δεις περισσότερα».



Ο σύνδεσμος στο βιογραφικό της οδηγούσε στο προφίλ της στο OnlyFans, όπου στο βιογραφικό της γράφει: «Γεια, κάντε εγγραφή για να δείτε αποκλειστικό υλικό».

Η Σάμι διευκρίνισε πως θα αναρτά περιεχόμενο 2-3 φορές την εβδομάδα ενώ η συνδρομή για τους ακολούθους της είναι 19.99 δολάρια τον μήνα.


Με πληροφορίες από protothema.gr, news247

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ