8 σκίτσα αναδεικνύουν το σπουδαίο ρόλο του μπαμπά στην οικογένεια

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα, που πρωτογιορτάστηκε στις 19 Ιουνίου 1910 και έκτοτε γιορτάζεται κάθε τρίτη Κυριακή του Ιουνίου.

Article featured image
Article featured image

Η γιορτή του Πατέρα γιορτάζεται κάθε χρόνο την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου και είναι μία ημέρα αφιερωμένη στους μπαμπάδες και στο σημαντικό ρόλο τους στη ζωή των παιδιών και στην οικογένεια.

Η Emma είναι μαμά και καλλιτέχνης και με αφορμή την φετινή γιορτή του πατέρα δημιούργησε υπέροχα σκίτσα για μπαμπάδες, τα οποία αποτυπώνουν την ιδιαίτερη σχέση μπαμπά-παιδιού. Η Emma είναι η δημιουργός του This Mama Doodles, ένα brand με σκίτσα για την οικογένεια, τη μητρότητα, την καθημερινότητα με τα παιδιά. Αν και τα περισσότερα σκίτσα της αποτυπώνουν τις διάφορες πτυχές της μητρότητας, αυτή τη φορά επέλεξε να δημιουργήσει κάτι ξεχωριστό για να αποτυπώσει και το σπουδαίο ρόλο του μπαμπά στην οικογένεια.

Τις τελευταίες δεκαετίες οι μπαμπάδες ασχολούνται πολύ πιο ενεργά στην ανατροφή των παιδιών. Στα σκίτσα της Emma, βλέπουμε τον μπαμπά δίπλα στην μαμά την ώρα του τοκετού…

Τον μπαμπά να γίνεται και πάλι παιδί για χάρη των δικών του παιδιών.


H Emma εμπνέεται από την δική της καθημερινότητα με τα παιδιά και τον σύζυγό της στο σπίτι.

skitsa-mpampades-4.jpg


Αποτυπώνουν στιγμές ήδη από την περίοδο της εγκυμοσύνης...

skitsa-mpampades-5.jpg


Τις στιγμές τρέλας στο σπίτι...

skitsa-mpampades-3.jpg


Την ουσία της μητρότητας και της πατρότητας.

skitsa-mpampades-7.jpg


Τα σκίτσα αυτά αναδεικνύουν την σημαντική παρουσία του μπαμπά στη ζωή του παιδιού, στο πλευρό της μητέρας, στην οικογένεια...

skitsa-mpampades-6.jpg


Η καλλιτέχνης δημοσιεύει πολλές από τις δημιουργίες της και στον  Instagram λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος μέχρι σήμερα έχει πάνω από 60.000 ακολούθους.


ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ