TikToker κάνει «ψυχολογική ανάλυση» του Κατακουζηνού, της Βλαχάκη και του Φουστάνου

Ένα εγχείρημα, ομολογουμένως εξαιρετικά δύσκολο!

Article featured image
Article featured image


Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» είναι η σειρά που σημάδεψε τα παιδικά μας χρόνια και εξακολουθεί να συντροφεύει τα μεσημεριανά μας γεύματα. Ναι, το παραδεχόμαστε. Χωρίς φόβο και με πολύ πάθος! Εμβληματικές ατάκες -εντάξει, κάποιες είναι λίγο κλισέ και ξεπερασμένες, αλλά η σειρά γράφτηκε προ εικοσαετίας-, και σκηνές με πολύ γέλιο που συνεχίζουν, με κάποιο μοναδικό τρόπο, να το προκαλούν ακόμα και σήμερα.

Ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός, η Ελένη Βλαχάκη, ο Μάνθος Φουστάνος, η Πέγκυ Καρρά, η Ματίνα Μανταρινάκη, ο οινοχόος Νικόλας και όσοι πέρασαν από τη σειρά, άφησαν το δικό τους ξεχωριστό αποτύπωμα.

Μια χρήστης στο TikTok, με το όνομα @not_named_ce, ανεβάζει βίντεο στην πλατφόρμα, επιχειρώντας να αναλύσει την ψυχολογία των χαρακτήρων και μετρά χιλιάδες views.

Το πρώτο βίντεο που ανήρτησε στον λογαριασμό της αφορούσε την ψυχολογική ανάλυση του Μάνθου Φουστάνου.

@not_named_ce Μετα απο αρκετή ταλαιπωρία κατάφερα να ανεβάσω επιτελους τη ψυχολογική ανάλυση του #manthosfoustanos απο το #konstantinoukaielenis . Αυτό ειναι το δευτερο μέρος! #fypgreece #psychology #fypcyprus ♬ Madame - Kings & Trannos



Σε ένα άλλο βίντεο, που μετρά μέχρι στιγμής 31.8 χιλ. views και 2,8 χιλ. like, η TikToker «ψυχολογεί» την Ελένη Βλαχάκη, αναλύοντας, μεταξύ άλλων, το παρελθόν της και εξηγώντας γιατί επιλέγει συγκεκριμένα είδη συντρόφων, τα οποία πάντα καταλήγουν να την απογοητεύουν.



Από τις αναρτήσεις της TikToker εννοείται πως δεν θα έλειπε ένας από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες της ελληνικής τηλεόρασης, ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός. Μέσα από την ανάλυση του χαρακτήρα του, η χρήστης μάς εξηγεί τον λόγο που είναι τόσο ιδιόρρυθμος, ενώ «αποκαλύπτει» επίσης και το τι κρύβεται πίσω από ολόκληρη την προσωπικότητά του.

@not_named_ce Ψυχολογώντας και τον αγαπημένο μας #konstantinoskatakouzinos . P.S. Οι φωνές των γειτόνων μου είναι payed actors. #κωνσταντινουκαιελενης #konstantinoukaielenis #fypgreece #fypcyprus #psychology ♬ Madame - Kings & Trannos



Στα σχόλια κάτω από τα βίντεο πολλοί θαυμάζουν τις ψυχολογικές αναλύσεις της @not_named_ce, ενώ άλλοι τής ζητούν να φτιάξει περισσότερα και να μιλήσει και για χαρακτήρες από άλλες σειρές, όπως η Ντάλια από το «Παρά Πέντε» και η Σωσώ από τα «Εγκλήματα».

Στο μεταξύ, η χρήστης δεν ανεβάζει μόνο βίντεο που αφορούν φανταστικούς χαρακτήρες. Πολλά από τα βίντεό της ασχολούνται με συμπεριφορές του ίδιού της του κοινού. Μερικά παραδείγματα είναι ο σχολιασμός της για «τον φόβο της εγκατάλειψης», τη χαμηλή αυτοεκτίμηση αλλά και τη διαχείριση του άγχους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ