Στοματικό σεξ οδήγησε σε μια χαοτική σκηνή τρακαρίσματος

Εικόνες μετά τη σύκγρουση δείχνουν ένα από τα θύματα να είναι ξαπλωμένο στο έδαφος με το παντελόνι γύρω από τους αστραγάλους του.

Article featured image
Article featured image


Ένας άντρας που οδηγούσε στους δρόμους της Φλόριντα, την περασμένη εβδομάδα, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και συγκρούστηκε με ένα φορτηγό της FedEx επειδή η συνοδηγός του, τού αποσπούσε την προσοχή προσφέροντάς του στοματικό σεξ.

Όπως αναφέρουν διεθνή και τοπικά Μέσα, μετά τη σύγκρουση το ζευγάρι βρέθηκε μερικώς γυμνό έξω από το όχημά τους με τον άντρα να έχει υποστεί τραυματισμούς στη βουβωνική χώρα.

Ο άνδρας και η γυναίκα οδηγούσαν ένα SUV στη λεωφόρο North Ocean Boulevard, όταν η προσοχή του οδηγού φέρεται να αποσπάστηκε και έτσι διέσχισε την κεντρική γραμμή του δρόμου και χτύπησε το φορτηγό που οδηγούσε στην αντίθετη κατεύθυνση.

Εικόνες από το χάος μετά τη σύγκρουση δείχνουν τα μπροστινά μέρη και των δύο οχημάτων να έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές σε μια πολυσύχναστη διασταύρωση και τέσσερα άτομα να κάθονται ή να ξαπλώνουν στο πεζοδρόμιο και στον δρόμο.

stomatiko-sex-atixima_city.png



Ένα από τα θύματα φαίνεται να είναι ξαπλωμένο στο έδαφος με το παντελόνι γύρω από τους αστραγάλους του, καθώς οι αστυνομικοί βρίσκονται από πάνω του.

Σύμφωνα με δηλώσεις της ομάδας διάσωσης, ο οδηγός του SUV υπέστη έναν απροσδιόριστο τραυματισμό στη βουβωνική του χώρα λόγω των συνθηκών της συντριβής. Το πέος του ωστόσο «σχεδόν φαγώθηκε», σύμφωνα με την Daily Mail πιθανώς επειδή η πρόσκρουση έκανε τη σύντροφό του να το δαγκώσει.

Ο οδηγός της FedEx και ο συνεπιβάτης του τραυματίστηκαν ελαφρά.

Δεν ήταν σαφές εάν θα απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον του οδηγού ή της συνοδηγού του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ