Ετοιμαστείτε να ροκάρετε, οι Scorpions πάτησαν κυπριακό έδαφος

Οι θρύλοι της ροκ κατέφθασαν στο νησί μας και ετοιμάζονται για την αυριανή μεγάλη συναυλία στο Τσίρειο στάδιο.

Article featured image
Article featured image


Στην Κύπρο βρίσκονται από το βράδυ της Κυριακής τα μέλη του θρυλικού ροκ συγκροτήματος Scorpions, οι οποίοι ξεκίνησαν τις τελικές τους πρόβες λίγο πριν από την πολυαναμενόμενη συναυλία τους την Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 στο Τσίρειο στάδιο στη Λεμεσό.

Έχοντας ήδη εμφανιστεί μπροστά από εκατομμύρια fans τους στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους «Rock Believer» που ξεκίνησε πριν από μερικούς μόλις μήνες, οι Matthias Jabs, Rudolf Schenker, Klaus Meine, Pawel Maciwoda και φυσικά ο θρύλος των ντραμς Mikkey Dee (πρώην Mötorhead), έφτασαν στο νησί μας για να παρουσιάσουν το έργο τους για 4η φορά μπροστά στο κοινό της Κύπρου.

“Still Loving You”, “Holiday”, “When the Smoke is Going Down”, “Always Somewhere”, “Wind of Change”, “Send Me an Angel”, “Rock You Like a Hurricane”, “Blackout”, “Bad Boys Running Wild”, “In Trance”, “He’s a Woman She’s a Man”, “No One Like You”, “Rhythm Of Love”, είναι μόνο μερικά από τα θρυλικά κομμάτια που θα απολαύσουν όσοι βρεθούν στο Τσίρειο στάδιο για να παρακολουθήσουν τους Scorpions να αποδίδουν με πάθος και ένταση επί σκηνής και με πλήρη επίγνωση ότι αποτελούν μέρος της ιστορίας της παγκόσμιας ροκ μουσικής.

Δείτε εικόνες από την άφιξή τους

IMG_3255.JPG

image006.jpg

image007.jpg

image009.jpg



Τα μέλη του θρυλικού ροκ συγκροτήματος Scorpions είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά εκπρόσωποι των ΜΜΕ, στο πλαίσιο δημοσιογραφικής διάσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Parklane.

Όπως αναφέρθηκε από τους διοργανωτές Moonlight Show Productions και Efeto Properties, οι Scorpions με τη μακρά μουσική τους διαδρομή που τους έχει αναδείξει ως ένα από τα μακροβιότερα και πιο επιτυχημένα εμπορικά γκρουπ της ροκ σκηνής, αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα της εμπειρίας που θα προσφέρουν στους χιλιάδες οπαδούς τους που έχουν ήδη εξασφαλίσει το πολυπόθητο εισιτήριο. Παράλληλα, υπερθεμάτισαν το εντυπωσιακό σκηνικό και τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό που έχει στηθεί ήδη στο Τσίρειο στάδιο και που θα αναδείξει ακόμη περισσότερο το ηχητικό και οπτικό υπερθέαμα που θα προσφέρουν οι Scorpions στο κοινό της Κύπρου.

Από την πλευρά τους οι Matthias Jabs, Rudolf Schenker, Klaus Meine, Pawel καθώς επίσης και ο πρώην ντράμερ των Mötorhead, Mikkey Dee, που συμμετέχει και προσθέτει τη δική του ενέργεια στον θρυλικό hard rock ήχο των Scorpions, εξέφρασαν την ανυπομονησία τους να βρεθούν επί σκηνής και να προσφέρουν ανεπανάληπτες συγκινήσεις στο κοινό, μέσα από ένα μουσικό ταξίδι 50 χρόνων, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό, όπως ξέρουν πολύ καλά να κάνουν. Αναφερόμενοι στο νέο τους άλμπουμ «Rock Believer», που έδωσε και τον τίτλο στην παγκόσμια περιοδεία, είπαν πως δημιουργήθηκε και ηχογραφήθηκε με βάση το DNA των Scorpions, προσθέτοντας πως ανυπομονούν να το παρουσιάσουν μεταξύ πολλών άλλων επιτυχιών τους, live μπροστά από τους θαυμαστές τους.



Σύμφωνα με τους διοργανωτές, ελάχιστα εισιτήρια έχουν απομείνει στην πλατφόρμα www.soldoutticketbox.com, ενώ όπως αναφέρθηκε, μέρος των εσόδων θα διατεθεί για στήριξη της πρωτοβουλίας «Μικροί Ήρωες» για ενίσχυση των παιδιών που παλεύουν με τον καρκίνο.

Platinum Sponsor: Exness

Rocking with in2bet

Χορηγοί Επικοινωνίας: Ράδιο Πρώτο και Check In Cyprus.

Opening act: Minus One

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλ. 7000 7066

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ