Οι σειρές που θα δούμε τον Ιούλιο στο Netflix

To 2o μέρος της 4ης σεζόν του «Stranger Things» κυκλοφόρησε χθες και «έριξε» τη δημοφιλή πλατφόρμα streaming.

Article featured image
Article featured image


Kαινούργιες παραγωγές και κάποιες που έχουμε ήδη αγαπήσει και περιμένουμε τα νέα τους επεισόδια είναι η συγκομιδή του Ιουλίου για τη δημοφιλή πλατφόρμα streaming που έβαλε στόχο να μη μας αφήσει να παραμελήσουμε την καθημερινή μας συνήθεια. Ανάμεσα στις πρωτότυπες σειρές του Netflix βρίσκεις το 2ο μέρος της 4ης σεζόν του «Stranger Things» που κυκλοφόρησε χθες, καθώς και την 4η του Virgin River.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αγωνία των φαν να δουν το δεύτερο μέρος του «Stranger Things 4» ήταν τόσο μεγάλη, που η πλατφόρμα «έπεσε» στην Αμερική για μικρό χρονικό διάστημα λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας.


Οι σειρές που θα δούμε:


Stranger Things 4: Μέρος 2 - Stranger Things 4: Volume 2 (01/07)



Μακριά ο ένας από τον άλλο, αλλά με απόλυτη αποφασιστικότητα, οι φίλοι μας έρχονται αντιμέτωποι με ένα τρομακτικό μέλλον. Αυτό όμως είναι μόνο η αρχή. Η αρχή του τέλους.


King of Stonks (06/07)

Αποζητώντας διακαώς τη δόξα, ένας υπερφιλόδοξος οικονομολόγος λέει ψέματα, εξαπατά και μηχανορραφεί για να κάνει την αναξιόπιστη startup εταιρεία του επιτυχημένη.


Boo, Bitch (08/07)



Δύο κολλητές στο λύκειο κάνουν μια τελευταία προσπάθεια να τις προσέξουν. Αλλά όταν η μία γίνεται φάντασμα, θα πρέπει να ζήσει τη ζωή στα κόκκινα — όσο ακόμα μπορεί.


Η Πιο Μεγάλη Νύχτα - The Longest Night (08/07)

Ένοπλοι περικυκλώνουν μια ψυχιατρική φυλακή και διακόπτουν κάθε επικοινωνία. Σκοπός τους είναι να συλλάβουν τον κατά συρροή δολοφόνο Σιμόν Λάγο. Έξι επεισόδια. Μία νύχτα.


Resident Evil (14/07)



Σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά την ανακάλυψη του ιού Τ, μια επιδημία φανερώνει τα σκοτεινά μυστικά του Ομίλου Ομπρέλα. Σειρά βασισμένη στη γνωστή σειρά βιντεοπαιχνιδιών.


Farzar (15/07)



Ο Φάικλ ζει σε μια αποικία ανθρώπων σε έναν εξωγήινο κόσμο και αποφασίζει να απαλλάξει τον πλανήτη από το κακό. Αλλά μαθαίνει ότι ο μπαμπάς του είναι ο υπέρτατος κακός.


Άλμπα - Alba (15/07)

Η Άλμπα ξυπνά σε μια παραλία φέροντας ίχνη βιασμού, αλλά δεν θυμάται τίποτα από το χθεσινό βράδυ. Μετά μαθαίνει ότι οι βιαστές της είναι φίλοι του αγοριού της.


Η Πόλη Δίπλα στο Ποτάμι: Σεζόν 4 - Virgin River: Season 4 (20/07)

Η Μελ έρχεται αντιμέτωπη με τη νέα πραγματικότητα, το παρελθόν του Τζακ απειλεί το μέλλον του και νέα πρόσωπα βάζουν φωτιές στο Βέρτζιν Ρίβερ.


Ο Κακός Εξορκιστής: Σεζόν 2 - Bad Exorcist: Season 2 (20/07)

Από τα κολασμένα καρτέλ των ναρκωτικών μέχρι ένα αλεξίσφαιρο τέρας που τρελαίνεται για πατάτες, ο Μπόνερ επιστρέφει για να αντιμετωπίσει ολοκαίνουργιες προκλήσεις.


DI4RIES (26/07)


Πρώτοι έρωτες, πρώτα φιλιά, πλάκες με φίλους και καβγάδες με αντίζηλους. Στους διαδρόμους του Γυμνασίου Γαλιλέο Γαλιλέι, η καθημερινότητα είναι γεμάτη εκπλήξεις.


Πάρε Ανάσα - Keep Breathing (28/07)



Όταν ένα μικρό αεροπλάνο συντρίβεται στην άγρια φύση του Καναδά, μια γυναίκα πρέπει να παλέψει με τα καιρικά φαινόμενα και με τα προσωπικά της τραύματα για να επιβιώσει.


Fanático (29/07)



Όταν ένας σούπερ σταρ της Ισπανίας πεθαίνει σε μια συναυλία, ένας φαν αρπάζει την ευκαιρία για να ξεφύγει από τη βαρετή ζωή του, υιοθετώντας την περσόνα του ειδώλου του.

Uncoupled (29/07)



Όταν ο σύντροφός του τον εγκαταλείπει μετά από 17 χρόνια σχέσης, ένας μεσίτης στη Νέα Υόρκη πρέπει να ξαναθυμηθεί πώς να είναι single στα 40 του.


Rebelde 2η σεζόν (27/7)



Καθώς ένα καινούργιο εξάμηνο ξεκινά στο λύκειο Elite Way, ένας οικείος εχθρός – μια μυστική αδελφότητα – απειλεί να καταστρέψει τα όνειρα των πρωτοετών.


Με πληροφορίες από esquire

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ