Ινδός πολιτικός ήπιε νερό από μολυσμένο «ιερό ποτάμι» για να αποδείξει πως είναι καθαρό

Δύο μέρες μετά στράφηκε στην επιστήμη, αναζητώντας ιατρική βοήθεια.

Article featured image
Article featured image


Ινδός πολιτικός που ήπιε νερό από μολυσμένο «ιερό ποτάμι» για να αποδείξει πως είναι καθαρό, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο πρωθυπουργός του κρατιδίου της Πουντζάμπ, Bhagwant Mann, ήπιε ένα ποτήρι νερό από το Κάλι Μπέιν, ένα ρυάκι που θεωρείται ιερό από τους ντόπιους, προκειμένου να αποδείξει πως δεν είναι μολυσμένο. Μάλιστα, ανάρτησε τη στιγμή και στον λογαριασμό του στο Instagram.



Ωστόσο, δύο μέρες μετά αναγκάστηκε να στραφεί στην επιστήμη, αναζητώντας ιατρική βοήθεια και μεταφερόμενος με ισχυρό στομαχόπονο στο νοσοκομείο.

Το συμβάν σημειώθηκε κατά την 22η επέτειο μιας επιχείρησης καθαρισμού του μικρού ποταμού, με τον Μαν να πίνει από εκεί νερό για να αποδείξει την επιτυχία της.

Ο καθηγητής, Ashok Swain, έκανε μια ανάρτηση στο Twitter μέσω της οποίας δημοσίευσε το πρωτότυπο βίντεο από τη στιγμή που ο πρωθυπουργός πίνει νερό από τον ποταμό. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της πράξης του, ακούγεται κόσμος από το πλήθος να ζητωκραυγάζει.




Παρά τις φήμες περί νοσηλείας του, το γραφείο του ανακοίνωσε πως η υγεία του είναι σε άριστη κατάσταση και συνεχίζει κανονικά το πολιτικό του πρόγραμμα.

Το Κάλι Μπέιν έχει πολύ μεγάλη θρησκευτική σημασία για τους Σιχ καθώς πιστεύεται πως εκεί βρήκε τη φώτιση ο ιδρυτής του Σιχισμού, ο γκουρού Νάνακ Ντεβ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ