Το «Stray» είναι ένα βιντεοπαιχνίδι που η γάτα σας θα λατρέψει όσο και εσείς

Δείτε τις αξιαγάπητες αντιδράσεις των κατοικίδιων των gamer καθώς εκείνοι παίρνουν τον ρόλο μια αδέσποτης γατούλας από το μέλλον.

Article featured image
Article featured image



Το «Stray», το πολυαναμενόμενο βιντεοπαιχνίδι της Annapurna Interactive, κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτόν τον μήνα και φαίνεται πως οι gamers δεν είναι οι μόνοι που το απολαμβάνουν.

Το παιχνίδι επικεντρώνεται σε μια χαμένη και μοναχική γάτα με ένα σακίδιο πλάτης, η οποία περιηγείται σε μια πολυσύχναστη φουτουριστική πόλη, για να λύσει ένα αρχαίο μυστήριο και να βρει το δρόμο για το σπίτι της.



Από την κυκλοφορία του και έπειτα, πολλοί φαν του παιχνιδιού αναρτούν βίντεο στα social media με πρωταγωνιστές τα κατοικίδιά τους, τα οποία φαίνονται να απολαμβάνουν το παιχνίδι όσο και οι ιδιοκτήτες τους, αν όχι περισσότερο.



Το παιχνίδι έχει πολλές λειτουργίες εμπνευσμένες από τη συμπεριφορά των πραγματικών γατών. Για παράδειγμα, μπορείτε να πατήσετε ένα κουμπί στο χειριστήριο για να κάνετε τη γάτα σας να νιαουρίζει. Αυτός ο ήχος και τα γραφικά της γάτας στην οθόνη έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των κατοικίδιων ζώων της πραγματικής ζωής των παικτών, οδηγώντας σε αστεία βίντεο αντιδράσεων με γάτες και σκύλους που ανταποκρίνονται στο παιχνίδι. Τα βίντεο έχουν όλα την ίδια μορφή, λίγο-πολύ, με κλιπ ζώων που πατούν στην οθόνη ή απλώς παρακολουθούν το παιχνίδι με πάρα πολλή προσήλωση.



Οι γάτες δεν είναι τα μόνα κατοικίδια που διασκεδάζουν με το παιχνίδι. Πολλοί άνθρωποι δημοσιεύουν βίντεο με τις ενθουσιασμένες αντιδράσεις των σκύλων τους. Μάλιστα, σε ένα από τα βίντεο, φαίνεται πως ένα σκυλί ενθουσιάστηκε τόσο από το παιχνίδι που σχεδόν έσπασε την τηλεόραση.



Αξίζει να σημειωθεί πως το «Stray» έγινε το παιχνίδι με την καλύτερη βαθμολογία για φέτος στην πλατφόρμα Steam, με σχεδόν 50 χιλιάδες κριτικές, εκ των οποίων το 97,8% είναι θετικές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ