Ξενοδοχείο στην Ίμπιζα δίνει δωρεάν διανυκτέρευση αλλά υπάρχει μια «παγίδα»

Το δωμάτιο βρίσκεται στο λόμπι του ξενοδοχείου και είναι «αυστηρώς ακατάλληλο για ντροπαλά άτομα».

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία από instagram / @paradiso_ibiza

Ένα ξενοδοχείο στην Ίμπιζα παρέχει στους επισκέπτες του ένα εντελώς δωρεάν δωμάτιο, μόνο που υπάρχει μια «παγίδα».

Το δωμάτιο βρίσκεται στο λόμπι του ξενοδοχείου «Paradiso Art Hotel» και ονομάζεται «Zero Suite». Το χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης σουίτας όμως, είναι ότι έχει διαφανούς τοίχους και επιτρέπει σε όποιον βρίσκεται στο λόμπι να βλέπει ανά πάσα στιγμή τι συμβαίνει μέσα στο δωμάτιο.



Ο ιστότοπος του Paradiso λέει: «Ένα δωμάτιο με γυάλινους τοίχους στη μέση του λόμπι του Paradiso Art Hotel όπου μπορείτε να κοιμηθείτε μια νύχτα δωρεάν. Αυστηρώς ακατάλληλο για ντροπαλά άτομα. Διατίθεται επίσης για καλλιτεχνικές παραστάσεις, ραδιοφωνικές εκπομπές, DJ sets… οι δυνατότητες είναι ατελείωτες αρκεί να σας αρέσει να είστε το κέντρο της προσοχής».

Η TikToker Olympia Anley έκανε πρόσφατα check in στο ξενοδοχείο για διαμονή στη σουίτα «Zero» και ανήρτησε ένα βίντεο στο TikTok με την εμπειρία της. Στη λεζάντα του βίντεο έγραψε: «Έκανα πολλούς φίλους απόψε» και μάζεψε περισσότερο από 1 εκατ. like και 3 χιλ. σχόλια.

@olympiaanley i’ve made a lot of friends tonight #ibiza #paradiso #art ♬ Lights - Em1r



Κάποιος σχολίασε «αυτός θα ήταν ο χειρότερος εφιάλτης μου», ενώ ένας άλλος έγραψε: «Τι νόημα έχουν οι γυάλινοι τοίχοι;».

Σε συνέχεια του viral βίντεό της, η TikToker έκανε ακόμη μια ανάρτηση στην οποία δείχνει πώς μοιάζει η τουαλέτα του δωματίου, αφού πολλοί είχαν αναρωτηθεί στα σχόλια του προηγούμενου βίντεο.

@olympiaanley Reply to @wellaliceitseems would you stay in this hotel room? #ibiza #free #hotel ♬ original sound - Olympia Anley



«Για όσους δεν μπορούν να πιστέψουν πως μπορούν να με δουν όλοι, ναι μπορούν», λέει η Olympia στο δεύτερό της βίντεο καθώς δείχνει έναν άντρα που βρίσκεται έξω από το δωμάτιό της να τη χαιρετά, και συνεχίζει λέγοντας: «Οι τοίχοι είναι φτιαγμένοι από γυαλί, αλλά υπάρχει μια τουαλέτα. Έχει μια πόρτα και δεν μπορεί να δει κανένας μέσα από αυτούς τους τοίχους».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ