Γαμπρός έδειξε βίντεο με τη γυναίκα του να τον απατά με τον άντρα της αδελφής της

Την ώρα της γαμήλιας δεξίωσης.

Article featured image
Article featured image


Οι καλεσμένοι ενός γάμου στην Κίνα έμειναν άφωνοι παρακολουθώντας ένα βίντεο που έδειχνε τη νύφη στο κρεβάτι με έναν άλλο άνδρα. Στη γιγαντοοθόνη πίσω από το ζευγάρι προβλήθηκε κάποια στιγμή ένα βίντεο που παρουσίαζε τη γυναίκα να έχει ερωτικές περιπτύξεις με… τον άνδρα της αδελφής της. Η νύφη στη συνέχεια, πέταξε την ανθοδέσμη της στον σύζυγό της, με τον ίδιο να φωνάζει: «Νόμιζες ότι δεν ήξερα γι’ αυτό;».

Το βίντεο έγινε αρχικά viral το 2019, αλλά πρόσφατα αναρτήθηκε στο TikTok, όπου έχει συγκεντρώσει σχεδόν 6 εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες σχόλια από εξοργισμένους θεατές. Η λεζάντα του βίντεο είναι: «Η άπιστη νύφη». Επάνω στο βίντεο, μια άλλη λεζάντα αναφέρει: «ο γαμπρός έπαιξε μπροστά σε όλους ένα βίντεο με τη σύζυγό του να τον απατά με τον άντρα της εγκύου αδερφής της».Το 2019, όταν το βίντεο είχε γίνει viral, η Apple Daily είχε αναφέρει πως το ζευγάρι ήταν σε σχέση για δύο χρόνια και πως πριν από 6 μήνες αρραβωνιάστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες των συγγενών τους. Λέει επίσης, πως ο γαμπρός έμαθε για τη σχέση της μέλλουσας συζύγου του, αφότου εγκατέστησε μία κάμερα ασφαλείας στο μελλοντικό τους σπίτι κατά τη διάρκεια των εργασιών ανακαίνισης, ενώ προσθέτει πως η αδερφή της νύφης ήταν 6 μηνών έγκυος.

Σύμφωνα με έναν Κινέζο influencer και blogger, γνωστό ως «Jiang Zhe Hu Ba Jie», η νύφη τον απάτησε γιατί υπέφερε από ενδοοικογενειακή βία από τον μέλλοντα σύζυγό της. Αλλά, προσθέτει, ότι δέχθηκε να τον παντρευτεί αφότου της υποσχέθηκε πως θα της κάνει δώρο ένα διαμέρισμα και ένα αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τον blogger, η νύφη παραδέχθηκε τη σχέση της. Λέγεται πως η ίδια και ο γαμπρός της άρχισαν να νιώθουν διάφορα ο ένας για τον άλλον, αφότου μεσολάβησε μετά από έναν καβγά με τον μέλλοντα σύζυγό της.

Πάντως, και πάλι, οι αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την πράξη εκδίκησης του γαμπρού είναι διχασμένες. Οι περισσότεροι ήταν με το μέρος του άνδρα, δηλώνοντας πως η νύφη «πήρε αυτό που της άξιζε». «Η καλύτερη εκδίκηση – μπροστά σε όλη την οικογένεια και τους φίλους τους» σχολίασε ένας χρήστης. «Ειλικρινά, είμαι τόσο μικροπρεπής που θα το έκανα 1000% αυτό» έγραψε κάποιος άλλος.

Άλλοι ωστόσο, ήταν μπερδεμένοι με το γιατί ο γαμπρός να δεχθεί να παντρευτεί. «Εάν αυτό συνέβη στη γαμήλια δεξίωση, δεν σημαίνει ότι έχουν ήδη παντρευτεί;», ανέφερε ένας χρήστης. «Γιατί προχώρησε με τον γάμο;» αναρωτήθηκε κάποιος άλλος. «Γιατί ξόδεψε όλα αυτά τα χρήματα για τον γάμο;», ρώτησε ένας άλλος.

Πολλοί προσπάθησαν να εξηγήσουν την κίνηση αυτή, λέγοντας πως είναι πολύ δύσκολο να πάρεις πίσω την προκαταβολή από τους χώρους δεξιώσεως εάν έχεις ήδη κλείσει. «Ίσως το έμαθε πολύ αργά και η δεξίωση έπρεπε να πληρωθεί ανεξάρτητα από το εάν θα γινόταν ή όχι» σκέφτηκε κάποιος. «Ικανοποίηση, φίλοι. Το να την φέρει σε δύσκολη θέση μπροστά σε όλους μάλλον άξιζε τον κόπο γι’ αυτόν», δήλωσε ένας άλλος.

Μερικοί έστρεψαν την προσοχή τους στη νύφη, με την κίνησή της να πετάξει την ανθοδέσμη στον σύζυγό της. «Και αυτή είναι που θυμώνει στο τέλος;», έγραψε κάποιος. «Αυτή του πετάει τα λουλούδια, τι θράσος έχει!» ανέφερε ένας άλλος.


ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ