Γιαγιά 106 ετών γιόρτασε με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο τα γενέθλιά της

«Ήταν γενέθλια μόνο για ενήλικες!».

Article featured image
Article featured image



Η προγιαγιά Norah Shaw, που κατοικεί σε ένα γηροκομείο στο Ηνωμένο Βασίλειο, είπε στο προσωπικό -μεταξύ σοβαρού και αστείου- ότι θα ήθελε έναν «όμορφο και γεροδεμένο άντρα» για τα 106α γενέθλιά της. Η κόρη της Gill, λοιπόν, έστειλε έναν σχεδόν γυμνό σερβιτόρο για το πάρτι της.

resize.jpg



«Σοκαρίστηκα πολύ όταν γύρισε, γιατί δεν φορούσε εσώρουχα. Ήταν αρκετά διασκεδαστικό», είπε η γιαγιά στο PA Real Life. «Έπρεπε να συνεχίσω να ‘ελέγχω’, οπότε του ζήτησα να φέρει μερικά επιπλέον σάντουιτς».

Ο Eddy Betterridge, ένας 32χρονος performer από το πρακτορείο Butlers in the Buff, φορούσε μόνο μια ποδιά και ένα παπιγιόν καθώς σέρβιρε σάντουιτς, κεκάκια και σαμπάνια. Άνθρωποι από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο έστειλαν στη γιαγιά Shaw 200 κάρτες γενεθλίων, για να της ευχηθούν.

61251901-11098937-image-a-10_1660135178524.jpg



Η Shaw παραδέχτηκε στο PA Real Life ότι ήταν η «πρώτη φορά που έβλεπε έναν γραμμωμένο μπάτλερ». «Ο Eddy ήταν ψηλός, είχε ωραία μάτια και ήταν πολύ ελκυστικός. Δεν είχε καθόλου τρίχες στο στήθος, κάτι που μου έκανε εντύπωση. Δεν είχα ξαναδεί κάτι παρόμοιο», είπε χαρακτηριστικά.

«Ήταν γενέθλια μόνο για ενήλικες! Ήταν ένα πολύ ξεχωριστό πάρτι γενεθλίων. Άλλωστε, δεν γίνεσαι κάθε μέρα 21 – και λίγο παραπάνω», είπε χαριτολογώντας η cool γιαγιά.

106-birthday-party-naked-waiter-12.jpg

106-birthday-party-naked-waiter-03.jpg



Η κόρη της, η Gill, είπε ότι η μητέρα της ήταν πάντα «χαρούμενη, έξυπνη και ανεξάρτητη». Γεννήθηκε στις 6 Αυγούστου 1916 στο Μάντσεστερ και πήρε την πρώτη της δουλειά όταν έκλεισε τα 15. Παντρεύτηκε τον Harry Shaw το 1939 και απέκτησαν μαζί τρία παιδιά. Έχει επίσης επτά εγγόνια και έξι δισέγγονα.

Μετά τον θάνατο του Harry, η Gill ανέφερε ότι η μητέρα της δεν ξαναπαντρεύτηκε γιατί «είπε ότι δεν ήθελε να πλένει τις κάλτσες κανενός άλλου!».

106-birthday-party-naked-waiter-06.jpg
Η Norah μαζί με τον σύζυγό της Harry στη βάπτιση της κόρης τoυς, Gill, το 1955.



Η Shaw – η οποία ζούσε μόνη μέχρι τα 105 της – και η κόρη της φρόντιζαν να κάνουν πάντα ξεχωριστά τα γενέθλιά της με διασκεδαστικές εξόδους και εντυπωσιακές εμφανίσεις. Μια φορά είχαν φτάσει με μια λιμουζίνα και μια άλλη με μια κίτρινη Rolls-Royce.

Η Gill λέει ότι η μητέρα της λατρεύει να πλέκει και να βρίσκεται ανάμεσα σε ανθρώπους. «Και ακόμη και σήμερα, είναι διασκεδαστική και τής αρέσει να φλερτάρει», είπε η Gill στο PA Real Life. «Είναι σκανδαλιάρα, έχει μια λάμψη στα μάτια της και έχει πάντα διάθεση για πλάκες».

106-birthday-party-naked-waiter-13.jpg



Η Shaw έχει ζήσει πολλά γεγονότα που περιλαμβάνουν δύο Παγκόσμιους Πολέμους και παγκόσμιες πανδημίες. «Είναι ένα βιβλίο ιστορίας που περπατά και μιλά», είπε η Gill. «Έχει δει και έχει περάσει τα πάντα».

Η Shaw πάντως, είπε ότι έκανε ένα υπέροχο πάρτι, αλλά αρνήθηκε να αποκαλύψει το κλειδί της μακροζωίας: «Δεν μπορώ να αποκαλύψω το μυστικό για το πώς έζησα τόσο πολύ, αλλιώς δεν θα είναι μυστικό!».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ