52χρονος προσπάθησε να πνίξει τη σύντροφό του αλλά οι περαστικοί την έσωσαν

Την άρπαξε από τα μαλλιά και την κρατούσε πάνω από την επιφάνεια του νερού.

Article featured image
Article featured image


Ένα απίστευτο περιστατικό βίας εκτυλίχθηκε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα στην Ισπανία, όταν ένας άντρας φέρεται να προσπάθησε να πνίξει τη σύντροφό του μέσα σε ένα συντριβάνι.

Όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι μπήκε μέσα σε ένα συντριβάνι στη Βαλένθια για να δροσιστεί και ένας περαστικός προσφέρθηκε να τους βγάλει φωτογραφία με το κινητό του άντρα. Όταν εκείνος του έδωσε το τηλέφωνό του, ο περαστικός το άρπαξε και τράπηκε σε φυγή.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, o 52χρονος άντρας θεώρησε πως η σύντροφός του ήταν συνεργός του ληστή και άρχισε να τη χτυπά και να προσπαθεί να την πνίξει.

Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο άντρας φαίνεται να της τραβά τα μαλλιά και να κρατά το κεφάλι της πάνω από το νερό. Ευτυχώς στο σημείο υπήρχαν περαστικοί οι οποίοι πλησίασαν το συντριβάνι και προσπάθησαν να αποτρέψουν τον 52χρονο από το να κάνει περισσότερο κακό στη γυναίκα.

«Θα τη σκοτώσει», ακούγεται να φωνάζει κάποιος, καθώς το υπόλοιπο πλήθος λέει στον άντρα να την αφήσει.

Στη συνέχεια δύο άντρες έσπευσαν μέσα στο συντριβάνι, με τον ένα να αρπάζει τον 52χρονο από τον λαιμό και τον άλλο να τον χτυπά στο πρόσωπο και το στήθος για να απελευθερώσει τη γυναίκα.



Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι δύο περαστικοί κατάφεραν τελικά να την απελευθερώσουν από τα χέρια του ημίγυμνου άντρα και εκείνη αρχίζει να απομακρύνεται.

Όταν έφτασε η αστυνομία στο σημείο, ο ληστής και οι δύο άντρες που βοήθησαν τη γυναίκα είχαν φύγει.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο 52χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ