Πέθανε η ηθοποιός Anne Heche, μια εβδομάδα μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα

H ηθοποιός βρισκόταν σε κώμα και χθες οι γιατροί την έβγαλαν από τη μηχανική υποστήριξη.

Article featured image
Article featured image


Μία εβδομάδα μετά το μοιραίο τροχαίο, στο οποίο ενεπλάκη, η ηθοποιός Anne Heche άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 53 ετών.

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή η οικογένειά της λίγο πριν από τις 9 το βράδυ της Παρασκευής, ώρα Κύπρου, και αφού η Heche αποσυνδέθηκε από τη μηχανική υποστήριξη, που την κρατούσε στη ζωή. Υπενθυμίζεται ότι οι γιατροί της ηθοποιού είχαν ενημερώσει την οικογένειά της ότι δεν θα επιβίωνε.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, η Heche παρέμεινε συνδεδεμένη σε αναπνευστήρα μέχρι να καθοριστεί εάν υπάρχουν στο σώμα της όργανα κατάλληλα για δωρεά (η ίδια είχε εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία της να γίνει δωρήτρια οργάνων).

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο για τις ευχές τους και τις προσευχές τους για την ανάρρωση της Αnne, αλλά και το αφοσιωμένο προσωπικό και τις υπέροχες νοσηλεύτριες που την φρόντισαν στο Κέντρο Εγκαυμάτων Γκρόσμαν στο Νοσοκομείο Γουέστ Χιλ. Δυστυχώς, λόγω του ατυχήματός της, η Anne υπέστη ανοξικό εγκεφαλικό τραύμα και παραμένει σε κώμα, σε κρίσιμη κατάσταση. Δεν αναμένεται να επιβιώσει», είχε δηλώσει νωρίτερα χθες, εκπρόσωπος των οικείων της.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «ήταν εδώ και καιρό επιθυμία της» να γίνει δωρήτρια οργάνων, έτσι θα παραμείνει συνδεδεμένη με τη μηχανική υποστήριξη μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των οργάνων της και να αξιολογηθεί η καταλληλότητά τους για μεταμόσχευση.


Υπενθυμίζεται ότι η ηθοποιός βρισκόταν σε κώμα από την περασμένη Παρασκευή, όταν και έπεσε με το αυτοκίνητό της πάνω σε σπίτι και στη συνέχεια το όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες. Η ηθοποιός φαίνεται να έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, «έχοντας κάνει προηγουμένως χρήση κοκαΐνης».

Η ναρκωτική ουσία βρέθηκε στο αίμα της Heche μετά το φρικτό ατύχημα, όμως οι Αρχές επεσήμαναν ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ, παρά το γεγονός ότι υπήρχε φωτογραφία που την έδειχνε με ένα μπουκάλι βότκα στο αμάξι.



Ποια ήταν η Anne Heche

Η Anne Heche έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στις ταινίες «6 μέρες 7 νύχτες» με τον Harrison Ford, το «Ηφαίστειο» με τον Tommy Lee Jones και το remake του «Ψυχώ».

Έχει συμμετάσχει και σε άλλες ταινίες όπως «Donnie Brasco», «Wag the Dog», ενώ τα τελευταία χρόνια εμφανιζόταν κυρίως σε τηλεοπτικές σειρές, όπως οι: «The Brave», «Quantico» και «Chicago PD».

Το 1997 είχε γίνει γνωστή και η σχέση της με την ηθοποιό και παρουσιάστρια Ellen DeGeneres, η οποία είχε αποκαλύψει τότε τη σεξουαλική της ταυτότητα. Μάλιστα, η Heche είχε ευχαριστεί τον Harrison Ford που συνέχισε την παραγωγή της ταινίας Six Days, Seven Nights παρά τις επικρίσεις σε βάρος της.

Είχε μιλήσει ανοιχτά για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, αναφέροντας πως ο πατέρας της, ο οποίος πέθανε από AIDS, την κακοποιούσε - κάτι που η οικογένειά της δεν έχει επιβεβαιώσει. Τρεις μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα της, όταν εκείνη ήταν 13 ετών, έχασε τη ζωή του και ο αδελφός της, σε τροχαίο. Η ίδια είχε υποστηρίξει πως αυτοκτόνησε. Έκτοτε οι σχέσεις της με τη μητέρα της ήταν κακές.

Το 2001, η Heche παντρεύτηκε τον εικονολήπτη Coleman Laffoon, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο. Ο γάμος κατέληξε σε διαζύγιο και το 2009, απέκτησε άλλον έναν γιο με τον James Tupper, συμπρωταγωνιστή της στο Men in Trees.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ