Έρχεται το πρώτο φεστιβάλ ταινιών τρόμου στην Κύπρο

Αν γουστάρετε τις ταινίες τρόμου, υπάρχει ένα φεστιβάλ που δεν πρέπει να χάσετε.

Article featured image
Article featured image


Το Cyprus Horror Society διεξάγει το πρώτο φεστιβάλ ταινιών τρόμου στην Κύπρο. Θα γίνει προβολή 16 επιλεγμένων ταινιών ταλαντούχων καλλιτεχνών από Αγγλία, Γαλλία, Αμερική, Μεξικό, Ελλάδα και Κύπρο! Αρκετές από τις ταινίες έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία σε καθιερωμένα φεστιβάλ όπως το Φεστιβάλ των Καννών και το Slumdance Film Festival.

Μετά το διαγωνιστικό κομμάτι, θα ακολουθήσει ειδική προβολή της πολυβραβευμένης ταινίας τρόμου «Πέτρα» τού ιδρυτή τού Φεστιβάλ, Ανδρέα Αυγουστή, με πρωταγωνίστριες τη Βαρβάρα Χριστοφή και τη Μαρίνα Βρόντη. Τη βραδιά θα κλείσει η απονομή των βραβείων.


INFO

Πότε;
Σάββατο, 03/09, 14:00-21:00

Πού; Τεχνοχώρος της ΕΘΑΛ, Φραγκλίνου Ρούσβελτ 76, Ακίνητα Δήμου- Κτήριο ΣΑΛΑ, 3840 Λεμεσός.

Τιμή εισιτηρίου: €10 το άτομο.

Για αγορά εισιτηρίων επικοινωνήστε στο 99586040.

Cyprus Horror Society Final Girl.jpg



Τι λέει ο Ανδρέας Αυγουστή

«Από πάντα είχα μεγάλη αγάπη στα θρίλερ και τις ταινίες τρόμου και όταν έγινα σκηνοθέτης αποφάσισα ότι θα ασχοληθώ μόνο με αυτό το είδος. Είχα παρατηρήσει πως στην Κύπρο δυστυχώς δεν υπάρχει ιδιαίτερα μεγάλη σκηνή για ταινίες τρόμου. Δεν είδα τέτοιου είδους ταινίες στα κυπριακά φεστιβάλ κινηματογράφου και στα σινεμά έχουμε μόνο την ευκαιρία να δούμε μεγάλες παραγωγές.

Ήθελα να αλλάξει αυτό και έτσι δημιουργήθηκε το Cyprus Horror Society. Τώρα θα έχουν ευκαιρία οι λάτρες του είδους αυτού να δουν ανεξάρτητες ταινίες τρόμου που δεν επρόκειτο να προβληθούν Κύπρο.

Όπως ανέφερα πριν, το Cyprus Horror Society είναι το πρώτο φεστιβάλ του είδους του στην Κύπρο και αυτό με κάνει ιδιαίτερα περήφανο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το φεστιβάλ είναι ήδη IMDB verified που σημαίνει ότι τα βραβεία που θα πάρει μια ταινία, θα φαίνονται στο διαδικτυακό βιογραφικό του νικητή ή της νικήτριας.

Με την ίδρυση του Cyprus Horror Society θέλω να δημιουργήσω το αίσθημα μιας κοινότητας από ανθρώπους από όλο το κόσμο, που αγαπάνε τις ταινίες τρόμου!».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ