Η Χριστίνα λέει ότι μπορεί να επικοινωνεί τηλεπαθητικά με τα ζώα

Προσδιορίζει τον εαυτό της ως animal communicator και τής ζητήσαμε να «μιλήσει» με δύο σκύλους και μια (νεκρή) χελώνα.

Article featured image
Article featured image


Πρόσφατα ένας φίλος της CITY επικοινώνησε μαζί μας και μάς μίλησε για τη Χριστίνα, η οποία αυτοπροσδιορίζεται ως animal communicator, αναφέροντας στην κάρτα της ότι επικοινωνεί τηλεπαθητικά με ζώα.

animal-communicator-flyer-new_city.png



Μιας και μας κίνησε το ενδιαφέρον, αποφασίσαμε να έρθουμε σε επικοινωνία με το άτομο αυτό, το οποίο μάς εξήγησε ότι μπορεί να επικοινωνήσει με όλα τα ζώα, «από γάτες και σκύλους, μέχρι άλογα και χελώνες», χωρίς να παίζει ρόλο αν βρίσκονται πλέον εν ζωή ή όχι.

Επιλέξαμε έτσι τρία ζώα για να μάς κάνει «επίδειξη της ικανότητάς της», η οποία όπως μάς είπε σε μεταγενέστερη συζήτηση (που θα δημοσιευθεί εντός των επόμενων ημερών), είναι μια ικανότητα που όλοι έχουμε, αρκεί να την καλλιεργήσουμε.

Στην περίπτωση της Χριστίνας, το μόνο που χρειάζεται, για να επικοινωνήσει με το εκάστοτε ζώο, είναι το όνομά του, το φύλο και το είδος του. Κάποιοι animal communicators πιστεύουν πως για να μπορέσεις να έρθεις σε επικοινωνία με τα ζώα, πρέπει να έχεις μια εικόνα τους ή να τα βλέπεις στα μάτια, η Χριστίνα όμως βλέπει σήμερα, σε αυτό το άρθρο, για πρώτη φορά, τις φωτογραφίες των ζώων, με τα οποία «μίλησε».

Τα τρία ζώα που επιλέχθηκαν ήταν:

- Η Chica, ένας αδέσποτος σκύλος που του λείπει ένα μάτι. Η οικογένειά του τον βρήκε μια μέρα στον δρόμο και τον υιοθέτησε. Οι ερωτήσεις που είχαν οι κηδεμόνες της Chica ήταν: τι συνέβη στο μάτι της, αν είναι χαρούμενη στο περιβάλλον που ζει τώρα και αν έχει κάτι να μοιραστεί μαζί τους.

- Ο Έρως, ένα σκύλος που τον υιοθέτησε ένα ζευγάρι όταν ήταν μωρό. Οι κηδεμόνες του ήθελαν να ξέρουν αν του αρέσει ο τρόπος ζωής του, πώς περνά μαζί τους και αν υπάρχει κάτι που δεν του αρέσει να του κάνουν.

- Η Λόλα, μια μικρή χελώνα που πέθανε λίγους μήνες αφού την πήρε ο κηδεμόνας της, ο οποίος δεν είχε κάποια συγκεκριμένη ερώτηση. Ζήτησε μόνο από τη Χριστίνα να μεταφέρει οποιοδήποτε μήνυμα είχε να δώσει.

Οι κηδεμόνες και των τριών ζώων όταν έλαβαν τα μηνύματα που είχαν να τους μεταφέρουν τα ζώα, μάς περιέγραψαν πως καθώς διάβαζαν τις απαντήσεις της Χριστίνας, ένιωσαν ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα. Ένιωσαν επίσης, λένε, πως η σχέση τους με τα ζώα τους δυνάμωσε, ακόμα και το άτομο που το ζώο του είναι νεκρό, ένιωσε πως δόθηκε ένα «κλείσιμο» στη σχέση του με τη χελώνα του.


Διαβάστε τη συζήτηση της Χριστίνας με το κάθε ζώο


Chica

300076327_808950153449397_1505886736643227651_n.jpg


- Γεια σου, Chica μου.

Την βλέπω να έχει ένα πλατύ χαμόγελο και είναι γεμάτη αγάπη.

- Μου αρέσει να μιλάω με σκύλους και γάτες, εσένα σου αρέσει να μιλάς με ανθρώπους;

- Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω επικοινωνήσει ποτέ έτσι [τηλεπαθητικά] με έναν άνθρωπο. Οι άνθρωποί μου μού μιλάνε, αλλά μέχρι τώρα δεν γνώριζαν πως μπορούμε να κάνουμε συζητήσεις.

Φαίνεται κατενθουσιασμένη που κάνουμε αυτήν τη συζήτηση.

-
Πες μου λίγα πράγματα για εσένα.

- Είμαι παιχνιδιάρα και πολύ φιλική. Οι γείτονες με λατρεύουν και όποιος με δει μού χαμογελά. Οι άνθρωποί μου είναι πολύ ξεχωριστοί και κάνουν πάρα πολλά πράγματα για την κοινότητά τους. Τους αρέσει να βοηθούν τον κόσμο και ξέρουν να διαχειρίζονται έξυπνα τη ζωή τους.

- Οι άνθρωποί σου θέλουν να ξέρουν τι έπαθε το μάτι σου. Υπάρχει κάτι που θα ήθελες να μοιραστείς μαζί τους σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το έχασες;

- Ήταν κατά λάθος. Δεν έβλεπα και χτύπησα πάνω σε ένα αντικείμενο. Η κατάσταση ήταν περίπλοκη και έτσι έπρεπε να αφαιρεθεί.

- Το αφαίρεσε κάποιος γιατρός;

- Όχι.

- Έπεσε;

- Όχι.

- Πονάς;

- Όχι πλέον.

- Θυμάσαι τι έγινε;

- Θυμάμαι πολύ καλά ότι χτύπησα πάνω σε ένα αντικείμενο και το μάτι μου βγήκε.

- Υπήρξε κάποιος που σε πρόσεχε μετά από αυτό;

- Ναι.

- Έκλαψες;

- Όχι.

- Σε ενοχλεί που πλέον σου λείπει ένα μάτι;

- Όχι.

- Είσαι πιο προσεκτική πλέον;

- Εννοείται.

- Υπάρχει κάτι άλλο επί του θέματος που θα ήθελες να μοιραστείς με τους ανθρώπους σου;

- Πες τους να μην ανησυχούν.

Λέει επίσης ότι είναι πολύ χαρούμενη για το πού βρίσκεται σήμερα και δεν θα άλλαζε τίποτα. Οι άνθρωποί της την αγαπούν και θα έκαναν τα πάντα για εκείνην. Είναι πολύ προστατευτικοί και αυτό της αρέσει.

- Πες τους ότι τους αγαπώ πάρα πάρα πολύ και να μην φοβούνται ότι θα με χάσουν. Ήρθα για να μείνω και δεν πάω πουθενά.


Έρως

eros-new-pic-animal-communication_city.jpg



- Γεια σου, βρε Έρως. Τι γίνεται μαζί σου; Σε βλέπω με το γιλέκο που φοράς και σου πάει πολύ. Σου αρέσει που σε ντύνουν;

Ξαφνικά έγινε πολύ ντροπαλός.

-
Έρως μου, είπα κάτι που σε προσέβαλε;

- Όχι, αλλά τα υπόλοιπα σκυλιά με κοροϊδεύουν μερικές φορές και μόλις το θυμήθηκα.

-Πώς και έτσι; Μην δίνεις σημασία σε όσους σού κάνουν μπούλινγκ. Να είσαι αυτός που είσαι και να μην τους επιτρέπεις να σε πειράζουν. Είσαι ένα ιδιαίτερο ον με τόσες πολλές ικανότητες και οι άνθρωποί σου σε αγαπούν πάρα πολύ. Μάλιστα θέλουν να ξέρουν πώς είναι η ζωή μαζί τους.

-Τη λατρεύω. Μου επιτρέπουν να είμαι αυτός που είμαι και με αποδέχονται όπως είμαι. Δεν πρέπει να τους ανησυχεί το γεγονός ότι δεν ταιριάζω τόσο πολύ και θέλω να ξέρουν πως είμαι ευγνώμων για την υποστήριξή τους.

-Υπάρχει κάτι που δεν σου αρέσει να σου κάνουν; Μην ντρέπεσαι, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να το εκφράσεις. Είναι κατενθουσιασμένοι και θέλουν να γνωρίζουν, έτσι ώστε να κάνουν τη ζωή σου ακόμα καλύτερη.

Διακρίνω ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό του.

Γνωρίζει ότι τον αγαπάτε και ξέρει ότι θα κάνατε ό,τι σάς ζητήσει. Δεν τον ενοχλεί όταν τραβάτε τα μάγουλά του, αλλά θα προτιμούσε αν δεν το κάνατε, νιώθει παράξενα. Μου λέει επίσης ότι είναι περήφανος για τους ανθρώπους του και τους θαυμάζει. Τον βλέπω να περπατά δίπλα τους γεμάτος περηφάνια και να κάνει τον εαυτό του να φαίνεται ψηλός, ψηλότερος απ' ό,τι είναι.


Λόλα

lola-xelona-animal-communication_city.jpg



- Γεια σου, Λόλα.

Ξαφνιάστηκε ευχάριστα. Σαν να μην περίμενε πως θα ερχόταν ποτέ κάποιος σε επικοινωνία μαζί της. Θυμάται έντονα τον χρόνο της μαζί σου και της λείπουν τα φιλιά που της έδινες στα μάγουλά της.

Μου δείχνει εσάς τους δύο να περπατάτε δίπλα - δίπλα και να είστε φίλοι. Μου λέει ότι της έλεγες ιστορίες και κοιμόσασταν μαζί. Μου λέει επίσης ότι σου έλεγε και εκείνη ιστορίες και εσύ τις έγραφες. Αναρωτιέται αν της έχεις δημοσιεύσει.

«Ποιος θα πίστευε ότι μετά από τόσα χρόνια θα κάναμε αυτήν τη συζήτηση», συλλογίστηκε. Είναι μεγάλη και σοφή και λέει πως ο κόσμος μπορεί να γίνει καλύτερος.

«Αλλάξτε τον τρόπο που είστε μεταξύ σας. Αγαπήστε τον πλησίον σας. Μην κρατάτε κακία. Δεν είμαστε μικροί. Είμαστε μεγάλοι και οι ζωές μας δεν είναι παρά ένας κόκκος σκόνης στην ευρύτερη εικόνα. Εκμεταλλευτείτε τις μέρες σας σε αυτόν τον πλανήτη και μην ξεχάσετε να αγκαλιάζεστε, να φιλιέστε και να εκφράζετε την αγάπη σας ο ένας στον άλλον, όπως έκανε ο Ανδρέας για μένα όταν ήμασταν μαζί. Δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς ήμασταν συνδεδεμένοι και ο χρόνος μας μαζί ήταν τουλάχιστον ξεχωριστός. Θα έχει μια θέση στην καρδιά μου για πάντα. Τον αγαπώ σαν να ανήκει στο είδος μου».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ