Ζήστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία στα εστιατόρια της Μαρίνας Αγίας Νάπας

Αν δεν έχετε επισκεφτεί ακόμα το νέο hot spot του νησιού, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε!

Article featured image
Article featured image


Το ότι η Μαρίνα Αγίας Νάπας αποτελεί πλέον τον απόλυτο προορισμό γαστρονομίας στο νησί δεν αποτελεί μυστικό - αν αναλογιστεί κανείς τους χιλιάδες επισκέπτες που κατέκλυσαν το νέο hot spot για περίπατο, καφέ ή dining όλο το καλοκαίρι. Κι επειδή ο Σεπτέμβριος στην Κύπρο εξακολουθεί να είναι καλοκαίρι, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να επισκεφτείτε την εμπορική ζώνη της Μαρίνας, αποφεύγοντας τον συνωστισμό του Αυγούστου, ώστε να δείτε από κοντά τι είναι αυτό που ξετρελαίνει τον επισκέπτη και τον κάνει να έρχεται ξανά και ξανά!


Ναυαρχίδα της Μαρίνας Αγίας Νάπας είναι αναμφίβολα το παγκοσμίου φήμης εστιατόριο L’ Atelier Robuchon που μέσα σε λίγους μήνες έγινε η go-to επιλογή κάθε λάτρη της υψηλής γαστρονομίας όπως συμβαίνει άλλωστε σε κάθε κοσμοπολίτικη γωνιά του κόσμου όπου ανοίγει, από το Παρίσι, το Ντουμπάι και τη Νέα Υόρκη, μέχρι το Χονγκ Κονγκ, το Τόκιο και τη Γενεύη. Με τα περιβόητα πιάτα του σεφ Joël Robuchon – που φέρουν την υπογραφή του, υιοθετώντας μια δελεαστική και φρέσκια προσέγγιση στη γαλλική κουζίνα υψηλής ποιότητας – το φημισμένο και κομψό εστιατόριο, στο οποίο πρωταγωνιστεί το μαύρο και το κόκκινο χρώμα, έχει κερδίσει τα τελευταία χρόνια πολυάριθμα βραβεία και διακρίσεις. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις σε 2.5 μήνες λειτουργίας, το L’ Atelier Robuchon είναι υποψήφιο στην κατηγορία «Νέα Άφιξη» των Cyprus Eating Awards 2022.

L%20atelier.jpg



Το Le Deli Robuchon προσφέρει έναν απλό και συνάμα εκλεπτυσμένο χώρο για όλες τις ώρες της μέρας με επιλογή για eat in ή takeaway, σερβίροντας καφέ, πρόγευμα, μεσημεριανό, δείπνο, σνακς και είδη ζαχαροπλαστείου. Το Le Deli διαθέτει επίσης, μια επιλεγμένη γκάμα από κρασιά, τσάι, τυριά, αρτοσκευάσματα και ψωμιά, όλα χειροποίητα και φτιαγμένα με τα πιο ποιοτικά υλικά. Πολλά από τα προϊόντα στο deli είναι αυτά που επέλεξε και αγκάλιασε ο ίδιος ο Joël Robuchon.

Το αρτοποιείο (boulangerie) που υπάρχει στον χώρο, διαθέτει φρεσκοψημένα αρτοσκευάσματα μέχρι και παραδοσιακό χειροποίητο κρουασάν. Μια ποικιλία από ζεστά και κρύα σάντουιτς είναι διαθέσιμη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, καθώς επίσης μια επιλογή από σαλάτες, απογευματινό τσάι, πιατέλες τυριών και αλλαντικών και ένα εκλεκτό gourmet coffee bar. Τέλος, υπάρχει και χώρος λιανικής πώλησης των προϊόντων με ετικέτα της εταιρείας που σίγουρα θα λατρέψετε και θα θέλετε να πάρετε μαζί σας στο σπίτι!

Le%20Deli%20%282%29.jpg



Το όνομα του Sushi Yama προδίδει τόσο την κουζίνα του όσο και τις επιρροές του. Σχεδιασμένο και διακοσμημένο σε μπεζ και μπρονζέ χρώματα, το μοναδικό γιαπωνέζικο εστιατόριο στη Μαρίνα Αγίας Νάπας προσελκύει λάτρεις του ποιοτικού σούσι από κάθε γωνιά του νησιού, αλλά και ξένους επισκέπτες. Με βραβευμένο Ιάπωνα σεφ, το Sushi Yama προσφέρει εξαιρετικά πιάτα της απωανατολίτικης κουζίνας με το σούσι να έχει -φυσικά- πρωταγωνιστικό ρόλο, καλώντας σας να ζήσετε μέσα από τα εκλεπτυσμένα πιάτα του μία μοναδική γευστική εμπειρία.

Suhsi%20Yama.jpg



Άλλη μία επιλογή για φαγητό στα νοτιοανατολικά παράλια του νησιού μας και στον εντυπωσιακό χώρο της Μαρίνας Αγίας Νάπας, το Sueno Azul προσφέρει ένα μενού υψηλής ποιότητας που διαθέτει μία surf n turf φιλοσοφία που παντρεύει τα θαλασσινά με το κρέας. Κι όλα αυτά φυσικά σε μια μοναδική ατμόσφαιρα με θέα τη μαρίνα.

sueno%20azul.jpg



Το Riva Beachouse, το εντυπωσιακό all-day beachouse που βρίσκεται στη δυτική πλευρά της Μαρίνας Αγίας Νάπας απολαμβάνοντας μοναδική θέα, έχει δημιουργήσει ήδη ένα τεράστιο fanbase με τους φίλους τού καλού φαγητού, της διασκέδασης αλλά και της χαλάρωσης στην πισίνα ή στην παραλία μπροστά, να το επισκέπτονται τακτικά και να φεύγουν πάντα με τις καλύτερες εντυπώσεις. Διαθέτοντας πισίνα και άμεση πρόσβαση σε οργανωμένη παραλία, το Riva Beachouse είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της μέρας, προσφέροντας μια αναβαθμισμένη γαστρονομική εμπειρία που θα κατακτήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Το Riva Beachouse αποτελεί μια ακόμα από τις επιλογές εστίασης της Μαρίνας Αγίας Νάπας το οποίο είναι υποψήφιο στα Cyprus Eating Awards 2022 στην κατηγορία «Beach Bar / Restaurant».

RIVA%20Beachouse.jpg



Τέλος, οι λάτρεις του καλού καφέ του ποιοτικού παγωτού δεν χρειάζεται να βγουν εκτός Μαρίνας. Γιατί ήδη λειτουργεί κατάστημα Coffee Berry από τον Όμιλο Ζορπά με μοναδική θέα στη μαρίνα, μοντέρνα αισθητική και minimal σχεδιασμό, αλλά και Pahit Ice, το παγωτό των παιδικών μας χρόνων που παραμένει αγαπημένο και ποιοτικό μέχρι σήμερα.

Όποια κι αν είναι λοιπόν η προτίμησή σας στο φαγητό... αφήστε την στην είσοδο της Μαρίνας και αφεθείτε στις πρωτόγνωρες γεύσεις και τις τολμηρές επιλογές που προσφέρουν τα εκλεπτυσμένα εστιατόρια που λειτουργούν στις εγκαταστάσεις της. Και εγγυημένα θα ζήσετε μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία που όμοιά της δεν προσφέρεται πουθενά αλλού στο νησί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ