Βρετανός πέθανε από ανακοπή την ώρα που χτυπούσε με μανία τη σύντροφό του

Η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου χρειάστηκε να υποβληθεί σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις.

Article featured image
Article featured image


Ένας Βρετανός πρώην παίκτης του ράγκμπι έχασε τη ζωή του από ανακοπή στη Φλωρεντία, ενώ γρονθοκοπούσε τη Βρετανίδα σύντροφό του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που είχαν νοικιάσει για τις διακοπές τους στην Ιταλία.

Σύμφωνα με τους Times της Βρετανίας, ο 40χρονος Ρίκι Μπάιμπι, πρώην αστέρι του ράγκμπι, επιτέθηκε βάναυσα στη φίλη του, Τζένι Πλατ, μητέρα δύο παιδιών, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

SEI_115233924-1.jpg



Όπως έγινε γνωστό, ο Μπάιμπι υπέστη καρδιακό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της επίθεσης στη σύντροφό του, στις 16 Ιουλίου, και λίγο αργότερα κατέληξε. Αν και τα τοξικολογικά αποτελέσματα δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, η αστυνομία λέει ότι ο σταρ του ράγκμπι είχε πάρει κοκαΐνη και αλκοόλ που προκάλεσαν τον θάνατό του. Η μεταθανάτια εξέταση επιβεβαίωσε επίσης, ότι πέθανε από ανακοπή καρδιάς.

NINTCHDBPICT000747798526.jpg



Η γυναίκα βγήκε αιμόφυρτη από το δωμάτιο στο ξενοδοχείο Continentale της Φλωρεντίας, ζητώντας βοήθεια. Όπως κατέθεσε στην αστυνομία, τη νύχτα που πέθανε ο Μπάιμπι ήταν εντελώς εκτός ελέγχου και της επιτέθηκε.

NINTCHDBPICT000751135012.jpg



Η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου χρειάστηκε να υποβληθεί σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις. Η 44χρονη Πλατ δεν μπορούσε να μιλήσει στην αστυνομία για μια εβδομάδα, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της.

Μετά το εξιτήριο που έλαβε από το νοσοκομείο, η ίδια θα χρειαστεί συνεχή ιατρική φροντίδα, ενώ, όπως είναι λογικό, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ