Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Η 17χρονη είχε πέσει θύμα βιασμού όταν ήταν 11 ετών

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας όσον αφορά τη στυγερή γυναικοκτονία της 17χρονης στο Περιστέρι, την τρίτη που μετρά η Ελλάδα μέσα σε λίγες μέρες.

Article featured image
Article featured image


Άφαντος για τρίτη ημέρα παραμένει ο 22χρονος άνδρας που θεωρείται ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι. Όλα τα στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται για μια ακόμα γυναικοκτονία, την τρίτη που μετρά η Ελλάδα μέσα σε λίγες μέρες, μετά τη γυναικοκτονία της Γεωργίας στο Ρέθυμνο και της Ελεονώρας στη Ζάκυνθο.


Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ρεπόρτερ Παναγιώτης Σπυρόπουλος, έγινε η ανάσυρση των δεδομένων από το κινητό τηλέφωνο της 17χρονης Νικολέτας. Βάσει των στοιχείων αυτών προκύπτει ότι η ανήλικη είχε δεχθεί τις τελευταίες ημέρες, καθώς και την ημέρα της δολοφονίας δεκάδες απειλητικά μηνύματα από τον 22χρονο. Η ανήλικη ήθελε να χωρίσουν και του ζήτησε μάλιστα να της επιστρέψει τα κλειδιά του σπιτιού της. Εκείνος δεν το δεχόταν και φαίνεται να έγινε απειλητικός και επιθετικός εναντίον της, αρνούμενος να διακόψει τη σχέση και να της παραδώσει τα κλειδιά.

Εξάλλου αυτό το σκηνικό είχαν περιγράψει στις καταθέσεις τους και τα συγγενικά πρόσωπα της Νικολέτας. Δηλαδή ότι ο 22χρονος θεωρούσε κτήμα του την ανήλικη και ότι οι καβγάδες το τελευταίο διάστημα μεταξύ τους με αφορμή την επιθυμία της 17χρονης να χωρίσουν, ήταν συνεχείς και άγριοι.


Το χρονικό της άγριας δολοφονίας

Η Νικολέτα δολοφονήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας. Η μητέρα της έφυγε από το σπίτι τους στην οδό Αραχώβης στο Περιστέρι για να πάει στην εργασία της στις 4 το απόγευμα και όταν αναζήτησε την κόρη της στο τηλέφωνο στις 5, δεν μπόρεσε να την βρει. Επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί της και αργότερα χωρίς επιτυχία. Στις 8 το βράδυ καθώς υπήρξε έντονη ανησυχία έστειλε στο σπίτι τη μικρότερη κόρη της και τον σύντροφό της για να δουν τι συμβαίνει.

Τότε βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα της νεκρής 17χρονης στο κρεβάτι της. Αμέσως ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ, την ΕΛΑΣ, ενώ η μικρή κόρη κάλεσε τον πατέρα της που μένει εκτός Αθηνών και του είπε «Μπαμπά, χάσαμε τη Νικολέτα, τη σκότωσε ο Σάνι», όπως αποκάλυψε ο πατέρας του κοριτσιού.


Η τρίτη γυναικοκτονία μέσα σε τρεις μέρες.

Στο σώμα της άτυχης κοπέλας, κατά τη νεκροψία - νεκροτομή, εντοπίστηκαν μικρές εκδορές στην αριστερή πλάγια ρινική επιφάνεια, στον ρώθωνα αριστερά και στην άνω περιστοματική χώρα αριστερά. Ήταν ντυμένη με ένα γκρι φανελάκι, καρό πιτζάμα και το εσώρουχό της. Τα ευρήματα αναδεικνύουν πως ο δράστης έβαλε την παλάμη του στο στόμα του θύματος και με τα δάκτυλα πίεζε τη μύτη της, κλείνοντας τις αεροφόρους οδούς, προκαλώντας ασφυξία. Τα στοιχεία δείχνουν ότι είχε παλέψει για τη ζωή της και είχε υποστεί μαρτυρικό και ασφυκτικό θάνατο.

Διαπιστώθηκαν επίσης, εκχυμώσεις στο σώμα και το δεξί της χέρι, πιθανόν από το ισχυρό κράτημα του δράστη, καθώς η κοπέλα φαίνεται να αντιστάθηκε, προσπαθώντας να διαφύγει και να σωθεί.

Ο θάνατός της, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, προσδιορίζεται χρονικά μεταξύ 19:00 και 20:00 της Δευτέρας. Στα νύχια της φαίνεται να έχουν εντοπιστεί ανθρώπινοι ιστοί, πιθανόν του δράστη, όταν η 17χρονη αντιστεκόταν, οι οποίοι έχουν συλλεχθεί από τον ιατροδικαστή και θα μεταφερθούν στο εργαστήριο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.


Άφαντος για ακόμα μια μέρα

Ο ύποπτος εξαφανίστηκε από το σπίτι που έμενε, σε κοντινή απόσταση, και φέρεται πως αρκέστηκε να πει στους συγκατοίκους του πως φεύγει.

Από την έως τώρα έρευνα προκύπτουν πληροφορίες πως ο πακιστανικής καταγωγής άντρας κρύβεται σε κάποιο σπίτι φιλικού του προσώπου στα βόρεια προάστια και δεν έχει φύγει από τη χώρα, αναφέρει ο ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η φωτογραφία του έχει δοθεί σε όλα τα σημεία της χώρας, ενώ η αστυνομία κάνει έρευνες σε σημεία που διέμεναν φίλοι και γνωστοί του. Οι Αρχές έχουν στείλει, παράλληλα, σήμα σε όλες τις εξόδους της χώρας, λιμάνια και αεροδρόμια, προκειμένου να αποτραπεί ενδεχόμενη φυγή του.

Παράλληλα, έχει ενεργοποιηθεί το πληροφοριακό δίκτυο σε σημεία και χώρους που συχνάζουν άτομα από το Πακιστάν.


Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον πατέρα της 17χρονης

Σε χθεσινή του συνέντευξη στον ΑΝΤ1, ο πατέρας της ανήλικης αποκάλυψε πως τόσο εκείνη όσο και ο αδελφός της είχαν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης, όταν ζούσαν στο Μακρυχώρι Ημαθίας. Όπως είπε, όταν το κορίτσι ήταν 11 ετών είχε πέσει θύμα συστηματικής ασέλγειας από τρεις άνδρες, οι οποίοι στη συνέχεια καταδικάστηκαν σε πολυετή φυλάκιση.

«Τα παιδιά βιαστήκανε. Έγιναν δικαστήρια, καταδικαστήκανε, ο ένας 53 χρόνια, ο άλλος 16 – 17 χρόνια. Στο σχολείο το κοροϊδεύανε, δέχτηκε bullying. Προσπαθούσε να επιβιώσει, να μην το σκέφτεται» ανέφερε.

Οι τρεις δράστες ασελγούσαν εις βάρος της 11χρονης και του 8χρονου αδελφού της για δύο χρόνια. Ο πατέρας ανέφερε πως το κορίτσι του έφυγε για την Αθήνα για «να χαρεί την ζωή της, να την πάρει από την αρχή πάλι, όσο μπορούσε να χαρεί τη ζωή της, να διώξει τον πόνο της. Τελικά, ορίστε, έγινε αυτό που έγινε».

Ο πατέρας της ζει και εργάζεται στη Βέροια και ενημερώθηκε για το φρικτό έγκλημα από τη μικρότερη κόρη του, που την εντόπισε νεκρή.

«Κάθομαι και βλέπω φωτογραφίες και όλο κλαίω. Πριν από ένα μήνα περνούσαμε καλά, το ‘χα στην αγκαλιά μου. Είμαι ράκος. Το παιδί δεν μπορεί να το φέρει κανένας πίσω».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ