Ιταλός δρομέας έχασε την πρωτιά στα 400 μέτρα γιατί τον «πρόδωσε» το μόριό του

Ο 18χρονος συνέχισε να τρέχει προσπαθώντας να το καλύψει.

Article featured image
Article featured image


Αυτές τις ημέρες διεξάγεται στο Κάλι της Κολομβίας το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ-20 και ένας από τους πρωταγωνιστές του ήταν ο Αλμπέρτο Νονίνο.

Ο 18χρονος Ιταλός δρομέας ενώ συμμετείχε στην κούρσα των 400 μέτρων, κατά την διάρκεια του αγώνα οι θεατές παρατήρησαν ότι ο Αλμπέρτο κρατούσε κάτι στο χέρι του και ο δημοσιογράφος Ντέιβιντ Σάντσες ντε Κάστρο αποκάλυψε ότι το μόριό του είχε βγει έξω από το σορτς του.



Έτσι έκοψε ταχύτητα για να τακτοποιήσει το θέμα και έμεινε τελευταίος αν και στο ξεκίνημα ήταν στις θέσεις 1-2. «Ίσως δεν εξήγησα καλά. Το μόριο του ξέφυγε από το πλάι του σορτς και έπρεπε να το κρατήσει γιατί δεν του επέτρεπε να τρέξει σωστά», είπε ο δημοσιογράφος.

Ο Νονίνο μετά το περιστατικό έγραψε στο Instagram: «Θέλω απλώς να σας μιλήσω λίγο για την αναστάτωση που υπάρχει στα blogs και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γενικά. Ήταν προφανώς ένα ατύχημα και θα ήθελα να σας πω ότι γνωρίζω την αντίδραση και δεν χρειάζεται να μου στέλνετε τους συνδέσμους για τα sites. Προσπαθώ να γελάσω με αυτό τώρα, αλλά αμέσως μετά ένιωσα απαίσια και είμαι ευγνώμων στους φίλους και την οικογένειά μου που με βοήθησαν να ξεπεράσω αυτό που συνέβη λίγες ώρες αργότερα».


ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ