Μια ευγενική αρκούδα έγινε viral επειδή ξέρει να κλείνει πόρτες

O «κύριος πορτιέρης» πήρε το όνομά του δικαιωματικά.

Article featured image
Article featured image


Μια αρκούδα με… καλούς τρόπους αποτέλεσε το επίκεντρο ενός ρεπορτάζ του CNN, μετά τη δημοσίευση ενός viral βίντεο που τη δείχνει να κλείνει την πόρτα του σπιτιού της Σούζαν Κιχόε.

Στο σχετικό βίντεο, η ακτιβίστρια ακούγεται να λέει στην αρσενική αρκούδα «Κλείσε την πόρτα γλυκέ μου» και εκείνη υπακούει στην «εντολή».



«Δεν το έκανα εγώ, η αρκούδα το έκανε», εξηγεί η Κιχόε στην εύλογη απορία για το πώς «έπεισε» το ζώο να κλείσει την πόρτα. Εξηγεί ότι δεν έχει εκπαιδεύσει την αρκούδα, απλά κάποια στιγμή τής ζήτησε να κλείσει την πόρτα, όταν το ζώο την έσπρωξε και την άνοιξε. Έκτοτε, η αρκούδα το έχει κάνει αυτό περίπου 20 φορές, σημειώνει.

Στην εξίσου εύλογη απορία για το πώς μπορεί να είναι τόσο ήρεμη- στο βίντεο ακούγεται να μιλά γλυκά στο ζώο- η απάντηση της γυναίκας από το Νιου Τζέρσι ήταν: «επειδή ξέρω τις αρκούδες». Πρόσθεσε πως ασχολείται μαζί τους εδώ και χρόνια και προειδοποιεί τον κόσμο ωστόσο, να μην δοκιμάσουν κάτι ανάλογο. Όσο για το όνομα της αρκούδας, δεν αποτελεί έκπληξη: ο κύριος πορτιέρης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ