Ένα… «παράδοξο μουσείο» ετοιμάζεται να ανοίξει στη Λεμεσό

Υπόσχεται να σε κάνει να σκεφτείς ξανά όλα όσα ξέρεις.

Article featured image
Article featured image


Το νέο επιχειρηματικό βήμα των Σάκη Τανιμανίδη και Μίλτου Καμπουρίδη, Paradox Museum, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του για το κοινό της Κύπρου στη Λεμεσό, και αναμένεται να δεχτεί τους πρώτους του επισκέπτες περί τις αρχές Μαρτίου 2023. Το Paradox Museum Limassol, βρίσκεται στην καρδιά της Μαρίνας Λεμεσού, στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ, όπου θα λειτουργεί επί μονίμου βάσεως.

Paradox Museum Limassol 7.pngΤο Paradox Museum Limassol, έρχεται να φέρει κυριολεκτικά τα πάνω-κάτω και υπόσχεται να προσφέρει στους επισκέπτες μια συναρπαστική εμπειρία, η οποία συνδυάζει εκπαίδευση και ψυχαγωγία. Τα 50 «Παράδοξα» οπτικά και διαδραστικά εκθέματα, έχουν σχεδιαστεί τόσο για να ακονίσουν το μυαλό, όσο και να μπερδέψουν τα μάτια. Βασιζόμενα στην επιστήμη, τα μαθηματικά, τη βιολογία και την ψυχολογία, τα εκθέματα μπερδεύουν και ξεγελούν τις αισθήσεις, εκπλήσσουν και εκπαιδεύουν, αλλά το κυριότερο, μάς κάνουν να «σκεφτούμε ξανά» όλα όσα ξέρουμε!

Paradox Museum Limassol 6.pngΣτον νέο καινοτόμο χώρο βιωματικής ψυχαγωγίας, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να «πολλαπλασιαστούν», να «αποκτήσουν ύψος» ξαφνικά, να «παραμορφωθούν» και να έρθουν σε συνομιλία με ένα πιάνο, δημιουργώντας το δικό τους κονσέρτο!

Paradox Museum Limassol 2.pngΚατά την επίσκεψη στο Paradox Museum Limassol, το φωτογραφικό album των επισκεπτών θα είναι τόσο «instagrammable», που οι φίλοι τους δεν θα πιστεύουν ότι οι φωτογραφίες τους είναι πραγματικές!

Paradox Museum Limassol 5.pngO CEO του Paradox Group , Χάρης Δούρος, σε δηλώσεις του ανέφερε:«Μετά από την τεράστια επιτυχία του Paradox museum σε Όσλο, Στοκχόλμη και Μαϊάμι, με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το άνοιγμα του Paradox museum Limassol, σε ένα εμβληματικό χώρο όπου τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του δένουν με τις αντιθέσεις του την μοναδική εμπειρία που προσφέρει το Paradox museum. Η Λεμεσός και γενικότερα η Κύπρος ήταν πάντα στα στρατηγικά σχέδια της Paradox, επόμενες στάσεις είναι η Βαρκελώνη, το Παρίσι, το Λονδίνο, το Λας Βέγκας και πολλές άλλες. Είμαστε σίγουροι ότι θα αγαπηθεί και ανυπομονούμε να προσφέρουμε χαρά, γέλιο, εκπαίδευση και φανταστικές αναμνήσεις σε όλη την Κύπρο».

Paradox Museum Limassol 3.pngΟ Γενικός Διευθυντής της Μαρίνας Λεμεσού κ. Νικηφόρος Παμπακάς, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι: «Καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό το Paradox Museum στη Μαρίνα Λεμεσού. Στηρίζουμε θερμά τη νέα αυτή, καινοτόμα προσθήκη στο εμπορικό κομμάτι του Έργου, καθώς αυτό συνάδει τέλεια με τη στρατηγική μας, για αναβάθμιση και ενίσχυση του τουριστικού τομέα του νησιού. Ανυπομονούμε να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό, και να χαρίσει τόσο στους τουρίστες όσο και στους συμπολίτες μας αξέχαστες εμπειρίες!».

Paradox Museum Limassol 1.pngFacebook: Paradox Museum Limassol

Instagram:limassol.paradoxmuseum

Tik Tok: paradoxmuseumlimassol

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο limassolsmm@paradoxmuseum.com

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ