Στον απόηχο του τραγουδιού της Σακίρα, ο Πικέ έκανε συνεργασία με την Casio

Δεν μπορούσε να αφήσει αναπάντητες τις αιχμές της πρώην του.

Article featured image
Article featured image


Δεν άφησε αναπάντητες τις αιχμές της Σακίρα στο νέο της τραγούδι που μάλιστα έκανε ρεκόρ ημερήσιων views στο YouTube ο Ζεράρ Πικέ.



Με χιουμοριστική, πλην καυστική διάθεση, ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Ισπανίας, μέσω του stream όπου προμοτάρει τη νέα του ανεξάρτητη λίγκα, Kings League, ανακοίνωσε επιδεικνύοντας το Casio του πως η λίγκα του συνήψε συμφωνία με ιαπωνική εταιρεία παραγωγής ηλεκτρονικών ειδών και τους μοίρασε ρολόγια!

«Είναι ρολόγια για μια ζωή» πρόσθεσε, με την ομήγυρη να ξεσπά σε γέλια.

Στη συνέχεια του live stream, ο ίδιος συζητώντας τους κανονισμούς της Λίγκας της οποίας είναι πρόεδρος, δήλωσε πως θα πάει στο γήπεδο το Σάββατο με ένα Renault Twingo.



Υπενθυμίζεται πως στο νέο της κομμάτι η 45χρονη Σακίρα βάζει στο στόχαστρο τον πρώην της και τη νέα του σύντροφο, Κλάρα Κία Μάρτι.

«Αξίζω όσο δύο 22άρες. Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo. Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio», τραγουδά η ίδια και είναι οι συγκεκριμένοι στίχοι στους οποίους απάντησε ο Πικέ.



Το νέο τραγούδι της Shakira, με τις «βολές» κατά του πρώην συντρόφου της, κάνει παρόλα αυτά θραύση στο διαδίκτυο έχοντας πάνω από 89 εκατομμύρια προβολές μέσα σε δύο 24ωρα.

«Το BZRP Music Session #53» ξεπέρασε τα 63,5 εκατομμύρια views στο YouTube τις πρώτες 24 ώρες. Πρόκειται για τα περισσότερα που έχει «καταγράψει» νέο λατινοαμερικάνικο τραγούδι, στην ιστορία της πλατφόρμας, σύμφωνα με τον Guardian.

Η Shakira και ο Ζεράρ Πικέ χώρισαν πέρυσι, έπειτα από πάνω από μία δεκαετία σχέσης, κατά την οποία απέκτησαν δύο παιδιά. Ο 35χρονος πρώην ποδοσφαιριστής πλέον έχει σχέση με την 23χρονη Κλάρα Τσία.


ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ