Ποια είναι η πιο «άκυρη» σκέψη που έχεις κάνει κατά τη διάρκεια του σεξ;

20 τολμηροί CITY fans απαντούν στο αδιάκριτο ερώτημά μας!

Article featured image
Article featured image

Σεξ, φαΐ, ύπνος, το τρίπτυχο των -ίσως- μεγαλύτερων απολαύσεων της ζωής. Υπάρχουν όμως, στιγμές που τα τρία περιπλέκονται μεταξύ τους και κατά τη διάρκεια του ενός – συνήθως του σεξ – σκέφτεσαι κάτι από τα υπόλοιπα.

Αυτό δείχνει τουλάχιστον το γκάλοπ που πραγματοποιήσαμε, όταν ρωτήσαμε φίλους της CITY να μάς πουν «Άκυρα πράγματα που σκέφτηκαν κατά τη διάρκεια του σεξ».

Η πιο δημοφιλής απάντηση σχετιζόταν με το φαγητό (προφανώς), ωστόσο, μεταξύ των ερωτηθέντων υπήρξαν και μερικοί που έδωσαν μερικές πιο δημιουργικές και απρόσμενες απαντήσεις.


Δείτε τι μάς απάντησαν:


Πεινώ, τι να φάω μετά; Έπρεπε να βάλουμε παραπάνω λιπαντικό. Να ανάψουμε κλιματιστικό; Θα μπει; Έκλεισα τον θερμοσίφωνα; Άκυρα τραγούδια.

Βαλεντίνος, 23 ετών


Λίστα του σούπερ μάρκετ.

Νίκος, 26 ετών


Ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor.

Στέφανος, 25 ετών


Το αυριανό μου πρόγραμμα. Ότι εξέχασα να κανονίσω κομμωτήριο. Τι εννα φάμε πόψε. Αν έβαλα βάρος. Αν κλάσω αν θα ακουστεί. Τέλειωνε και νυστάζω.

Μαρίνα, 26 ετών


Εθυμήθηκα ότι έπρεπε να πληρώσω ένα πρόστιμο επειδή ήταν η τελευταία του μέρα. Οπότε μετά εσκέφτουμουν πότε να τελειώσουμε για να κάμω την πληρωμή.

Χριστίνα, 42 ετών


Αν έφκαλα τες κλάτσες.

Χαράλαμπος, 40 ετών

we-vibe-toys-4S4hB8iFFoY-unsplash.jpg



Σκεφτόμουν -ντάξει, όι σε ούλλη τη διάρκεια- ότι μετά πρέπει να βάλω χούβερ τζαι να κάμω τα τζάμια. Εχτίζετουν πολυκατοικία απέναντι τζαι η σκόνη έρκετουν αβέρτα. Έφαν μας η «καθαριότητα» - τζαι η μαρμάγκα.

Aνδρομάχη, 32 ετών


Έχω σκεφτεί τον προγραμματισμό της δουλειάς, όχι μόνο της επόμενης μέρας, αλλά και της επόμενης εβδομάδας. Και όλο αυτό μεταξύ ύπνου και ξύπνιου.

Θανάσης, 36 ετών


Ειλικρινά; Σκεφτόμουν πώς μπορώ να έχω το κινητό μαζί μου κατά τη διάρκεια του σεξ, ώστε να μετράει τις κινήσεις και να καταγράφει την απώλεια θερμίδων. Ναι, ξέρω, ντρέπομαι…

Πέτρος, 34 ετών


«Εννα ‘χει τίποτα να φάμε τώρα που εννά τελειώσουμε;»

Νικόλ, 30 ετών


Έτυχε να σκεφτώ την καθηγήτρια της βιολογίας στο λύκειο που μάς μιλούσε για την επικονίαση, τις «μελισσούλες» και τη σύγκριση που έκαμεν με το σεξ...

Παύλος, 21 ετών


«Μα πόσο μιτσιά την έχει, δεν τον νιώθω. Λαλείς να συναντηθώ με τον πρώην πάλε;». Ντάξει έννεν τόσο άσχετη με το σεξ η σκέψη, αλλά με τον πρωταγωνιστή της πράξης.

Κούλλα, 25 ετών


Έχει τύχει να σκεφτώ τη λίστα του σούπερμαρκετ, αλλά το πιο συχνό είναι ότι σκέφτομαι από πού θα παραγγείλω φαγητό για δείπνο μόλις φύγει.

Μαρία, 34 ετών

download.jfif



Πού στο καλό έβαλα τις m&ms επειδή επείνασα. Ότι θα μου γεμώσει το μαλλί κόμπους από το ιεραποστολικό τζιαι εχτές το έλουσα. Ότι το κάνουμε εδώ και 2 ώρες και σε 3 πρέπει να ξυπνήσω. Μια φορά έσπασε ένα φλιτζάνι που είχα στο κομοδίνο και σκέφτηκα «κιάορκα σου, εχάλασεν μου το σετ».

Ιωάννα, 24 ετών


Το φαΐ. Άσχετα τραγούδια. Γιατί δεν το κάνω πιο συχνά.

Μαρίτα, 25 ετών


Σκεφτόμουν εννοείται όι καθ’ όλη τη διάρκεια πότε εννα πάω γυμναστήριο τζιαι τι φαΐ εν να κάμουμε τη νύχτα.

Παναγιώτης, 23 ετών


Έτυχε να σκεφτώ πότε θα τελειώσουμε γιατί ήθελα να πάω τουαλέτα asap!

Δέσπω, 23 ετών


Όταν ήμουν φοιτητής άκουγα πάντα τους γείτονες που εκάμναν οτιδήποτε και είχα έγνοια αν θα μας ακούσουν και εμάς. Επίσης το παράθυρό μου έβλεπε πολυκατοικία απέναντι και σκεφτόμουν, λες να μας δει κανένας γείτονας/ισσα και να θέλει να κάμει join; Και τέλος, πότε εν να φκουν οι ημερομηνίες για την αποφοίτηση μου.

Άριστος, 26 ετών


Ότι εν έφκαλα τα ρούχα που το πλυντήριο.

Ελένη, 28 ετών


Την ώρα του σεξ, έχω φυσικά σκεφτεί πρώην, «ατε τέλλειωνε», ότι εν επήρα βόλτα τους σκύλους, εν έβαλα φαΐ στους γάτους, ότι περιμένουν με για καφέ φίλοι, γονείς, θείοι. The mind is a complex place to live…!

Αναστασία, 25 ετών

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ