Καλλιτέχνης πέταξε το κινητό θαυμάστριάς του στο νερό επειδή «αυτό της άξιζε»

Αρνείται να ζητήσει συγγνώμη.

Article featured image
Article featured image


Ο Bad Bunny αρνείται να ζητήσει συγγνώμη από την θαυμάστριά του, της οποίας πέταξε το τηλέφωνο στο νερό, λέγοντας ότι πήρε αυτό που της άξιζε επειδή ήταν «ασεβής».

Το βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter δείχνει τον 28χρονο ράπερ να περπατάει μαζί με μία γυναίκα στη Δομινικανή Δημοκρατία, η οποία προσπαθεί να τραβήξει μια selfie μαζί του με το κινητό της.



Εμφανώς εκνευρισμένος από την παρουσία της, ο μουσικός της αρπάζει το τηλέφωνο από το χέρι και το εκσφενδονίζει στη θάλασσα, προκαλώντας την έκπληξη των παρευρισκομένων.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Πορτορικανός καλλιτέχνης έδωσε τη δική του απάντηση, στην αναστάτωση που προκάλεσε το βίντεο, που απαθανάτισε την κίνησή του: «Το άτομο που θα έρθει κοντά μου για να με χαιρετίσει, να μου πει κάτι ή απλώς να με γνωρίσει, θα έχει πάντα την προσοχή και τον σεβασμό μου. Όσοι έρθουν να μου βάλουν ένα αναθεματισμένο τηλέφωνο στα μούτρα, θα το θεωρήσω ως αυτό που είναι, έλλειψη σεβασμού, και θα τους αντιμετωπίσω με τον ίδιο τρόπο».



Επιπλέον στην ανάρτησή του ο 28χρονος ράπερ και τραγουδιστής χρησιμοποίησε το hashtag #SinCojonesMeTiene, που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «δεν δίνω δεκάρα».


Ποιος είναι ο Bad Bunny 



Ο Bad Bunny είναι ανάμεσα στους Λατίνους ράπερ και ρεγκετόν ερμηνευτές. Αν και δεν περιορίζεται πλέον στη λάτιν τραπ, ο Antonio Martínez Ocasio, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, ξεκίνησε από τη συγκεκριμένη σκηνή. Μεγάλωσε σε μια εργατική οικογένεια, με περιορισμένα οικονομικά μέσα και πολλές δυσκολίες. Μια εποχή, μάλιστα, γέμιζε τις σακούλες των πελατών σε τοπικό σούπερ μάρκετ για να ζήσει. Οι γονείς του, του μετέδωσαν την αγάπη τους για τo μερένγκε και τη σάλσα, εκείνον όμως τελικά τον τράβηξε περισσότερο η ρεγκετόν σκηνή του Πουέρτο Ρίκο.

Μετά την επιτυχία «I like it», αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Drake στο «MIA» και το τραγούδι συζητήθηκε, επειδή ο Drake τραγουδούσε στα ισπανικά, ενώ ακόμα και όταν «πέρασε» στην Αμερική, ο Bad Bunny δεν θυσίασε τη γλώσσα του. Τραγουδάει πάντα στα ισπανικά.

Η μεγαλύτερη έκπληξη ήρθε όταν, παράλληλα με το «I like it», ένα άλλο κομμάτι στο οποίο συμμετείχε μαζί με τον Ozuna έγινε τεράστια επιτυχία, ενώ το «Te Boté» αποτέλεσε ένα κομμάτι-κλειδί για την άνθηση του ρεγκετόν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πέρα από τη μουσική, το καλοκαίρι του 2020 ο Bad Bunny έγινε ο πρώτος άνδρας που φωτογραφήθηκε σόλο για το εξώφυλλο του «Playboy», μετά τον ιδρυτή του, Χιου Χέφνερ.

Συχνά μιλάει κατά της ομοφοβίας και της τρανσοφοβίας. Στην εκπομπή του Jimmy Fallon ξεκούμπωσε το σακάκι που φορούσε για να αποκαλύψει ένα Τ-shirt που έγραφε «Σκότωσαν την Alexa. Όχι έναν άνδρα με φούστα» ως διαμαρτυρία για τη δολοφονία της Alexa Negrón Luciano, μιας άστεγης διεμφυλικής γυναίκας στο Πουέρτο Ρίκο.

Παρά τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει στα social media οι απόψεις του, δεν δίστασε να εμφανιστεί με φούστα δημόσια στο βίντεο του «Yo perreo sola».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ