Ο Τεντόγλου απέδειξε ξανά ότι εκτός από σπουδαίος αθλητής είναι και ένας υπέροχος τύπος

Όταν είσαι υποψήφιος για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή κι εσύ ψηφίζεις «αντιπάλους» σου, τι άλλο θα μπορούσες να είσαι;

Article featured image
Article featured image

Η εντυπωσιακή σεζόν από τον Μίλτο Τεντόγλου είχε σαν αποτέλεσμα ο άλτης του μήκους να είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή τόσο στην Ευρώπη όσο και στον κόσμο.

Στην ψηφοφορία της παγκόσμιας ομοσπονδίας ο Τεντόγλου βρίσκεται στην 11άδα των υποψηφίων που διεκδικούν τον τίτλο στην κατηγορία των ανδρών. Το αποτέλεσμα θα διαμορφωθεί με συμψηφισμό τριών διαφορετικών ψηφοφοριών, του Παγκόσμιου Συμβουλίου Στίβου (50%) και της Παγκόσμιας Οικογένειας Στίβου (25%), που θα ψηφίσουν μέσω e-mail, ενώ οι φίλαθλοι θα δείξουν την προτίμησή τους κάνοντας like στα social media (25%).



Αν και είναι ένα από τα φαβορί, για να κατακτήσει τη σχετική πρωτιά, ο Μίλτος Τεντόγλου δεν δίστασε να στηρίξει τον… ανταγωνισμό, ψηφίζοντας δύο «αντιπάλους».

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης ψήφισε τον Ινδό πρωταθλητή του ακοντισμού Νεράι Τσόπρα (είναι Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής στο αγώνισμά του), ο οποίος, μάλιστα, προηγείται στην προτίμηση του κοινού, καθώς και τον Αμερικανό σφαιροβόλο, ο οποίος κυριαρχεί στο αγώνισμά του, Ράιαν Κράουζερ.

Ο Μίλτος Τεντόγλου ψήφισε και για την κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς, στηρίζοντας δύο παγκόσμιες πρωταθλήτριες, του τριπλούν Γιούλιμαρ Ρόχας και του ακοντισμού Χαρούκα Κιταγκούτσι.



Αν πάντως κάποιος θέλει να στηρίξει τον πρωταθλητή του μήκους στην ψηφοφορία για τον κορυφαίο στον κόσμο, μπορεί να το κάνει μέσω των social media, έως τα μεσάνυχτα της 28ης Οκτωβρίου.

Ως μία ψήφος μετρά κάθε like στην ανάρτηση για έκαστο υποψήφιο στο Facebook, το Instagram και το YouTube και κάθε retweet στο X. Ο κορυφαίος αθλητής- το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί στις 13-14 Νοεμβρίου- θα αναδειχθεί μέσα από τις τρεις ψηφοφορίες, όπως αναφέρθηκαν πιο πάνω.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ