Κάπως έτσι θα έμοιαζαν οι παιδικές ζωγραφιές αν «ζωντάνευαν»

Ένας μπαμπάς αναδημιουργεί μέσω του photoshop τις ζωγραφιές των παιδιών του και τα αποτελέσματα είναι… εφιαλτικά αστεία.

Article featured image
Article featured image


Το 2015 ο Τομ ξεκίνησε να αναδημιουργεί τις ζωγραφιές των παιδιών του χρησιμοποιώντας το Photoshop και τα αποτελέσματα μοιάζουν σαν να βγήκαν από εφιάλτη.

«Είδα μια εικόνα που είχε σχεδιάσει ο Ντομ (ο γιος του) με ένα ζώο που είχε παράξενη όψη και μου πέρασε από το μυαλό ότι, όπως τα περισσότερα παιδιά, έτσι κι αυτός σχεδίαζε πάντα τα μάτια και το στόμα στην ίδια πλευρά του κεφαλιού του ζώου», εξήγησε ο Τομ σε συνέντευξή του στο Popsugar. «Τότε σκέφτηκα πως μάλλον εμείς οι ενήλικες δεν κοιτάμε σωστά τον κόσμο και ότι ίσως τα παιδιά έχουν μια πιο σωστή όψη της πραγματικότητας. Έτσι αποφάσισα να πάω στο Photoshop και να αναδημιουργήσω τα ζώα, τα πρόσωπα, τα οχήματα και τα αντικείμενα που είχαν ζωγραφίσει τα παιδιά μου».

Στη συνέχεια άρχισε να αναρτά τις δημιουργίες του στα ΜΚΔ όπου τον ανακάλυψαν άλλοι γονείς και άρχισαν να του στέλνουν ζωγραφιές των δικών τους παιδιών για να αναδημιουργήσει.

Δείτε (με δική σας ευθύνη) μερικά από τα σχέδια που ξεχωρίσαμε:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ