Η στιγμή που 27χρονη ράπερ πυροβολεί θανάσιμα τον μάνατζέρ της στη μέση του δρόμου

Η ράπερ δηλώνει αθώα και υποστηρίζει πως ήταν αυτοάμυνα, αφού όπως φαίνεται στο βίντεο, είχε δεχτεί επίθεση.

Article featured image
Article featured image


Η 27χρονη ράπερ Key Vhani βρίσκεται αντιμέτωπη με την κατηγορία της δολοφονίας του ατζέντη της στις 9 Οκτωβρίου, με κάμερα ασφαλείας να έχει καταγράψει καρέ καρέ τη στιγμή που τον σκοτώνει στη μέση του δρόμου στο Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το NBC, φαίνεται η ράπερ να τσακώνεται με έναν άνδρα έξω από ένα λευκού χρώματος αυτοκίνητο. Δευτερόλεπτα αργότερα οι δύο τους αρχίζουν να χτυπιούνται μεταξύ τους, με τον μάνατζερ της 27χρονης να βγαίνει από το όχημα και να συμμετέχει στην επίθεση κατά της Key Vhani.

Όπως φαίνεται στα πλάνα που μετέδωσαν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, η ράπερ στη συνέχεια απομακρύνεται, βγάζει όπλο από την τσάντα της και επιστρέφει πυροβολώντας προς τον μάνατζέρ της.

Αμέσως μετά τους πυροβολισμούς, ο άνδρας με τον οποίο είχε αρχικά τσακωθεί η ράπερ, παρασέρνει την 27χρονη με το λευκό αυτοκίνητο και φεύγει προς άγνωστη κατεύθυνση. Το ίδιο κάνει και η Key Vhani αφού σηκώνεται όρθια μετά την παράσυρσή της.


Προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνεςΟι ισχυρισμοί της Key Vhani

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας η ράπερ Kevhani Camilla Hicks υποστήριξε ότι φοβήθηκε λόγω του μεγέθους του θύματος , προσθέτοντας ότι τον άκουσε να της λέει «θα σε σκοτώσω με ένα χτύπημα». Ο μάνατζέρ της κατέληξε στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος.

key-vahni-mugshot_city.png
Η ράπερ Key VhaniΗ ίδια δηλώνει αθώα με τους δικηγόρους της να υποστηρίζουν ότι πρόκειται για «ξεκάθαρη περίπτωση αυτοάμυνας».

Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί στις 15 Φεβρουαρίου 2024.


Με πληροφορίες από in.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ