Νέα απόπειρα εξαπάτησης μέσω Facebook: Προσποιούνται τα Κυπριακά Ταχυδρομεία [Εικόνες]

Τι απογίνονται τα δέματα στην περίπτωση που δεν τα παραλάβεις από το ταχυδρομείο;

Article featured image
Article featured image


Για νέα απόπειρα εξαπάτησης μέσω του κοινωνικού δικτύου Facebook για τη δήθεν πώληση αζήτητων ταχυδρομικών δεμάτων που βρίσκονται στις αποθήκες των ταχυδρομείων, προειδοποιούν το κοινό τα Κυπριακά Ταχυδρομεία.

Σε ανακοίνωσή τους, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, τα Κυπριακά Ταχυδρομεία σημειώνουν ότι «η σελίδα με την ονομασία “Κύπριος Ταχυδρομικός” που φέρει το λογότυπο των Κυπριακών Ταχυδρομείων είναι παράνομη».

apati-meso-fb-kipriaka-taxidromia-2_city.pngΤα Κυπριακά Ταχυδρομεία, αναφέρουν, «δεν έχουν καμία ανάμειξη, και καλούν το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό».

apati-meso-fb-kipriaka-taxidromia-3_city.pngΤα σημεία που πρέπει να προσέχουν οι πολίτες για να διαπιστώσουν ότι μια επικοινωνία ή ανάρτηση δεν προέρχεται από τα Κυπριακά Ταχυδρομεία, αναφέρεται, είναι όταν οι αναρτήσεις δεν παραπέμπουν στην επίσημη ιστοσελίδα του Τμήματος www.cypruspost.post καθώς και όταν «οι πληρωμές δεν εκτελούνται μέσω της πλατφόρμας διαδικτυακών πληρωμών της JCCSmart αλλά μέσω άλλης ηλεκτρονικής διεύθυνσης».

apati-meso-fb-kipriaka-taxidromia-4_city.pngΣημειώνεται επίσης ότι τα Κυπριακά Ταχυδρομεία, «δεν αποθηκεύουν αζήτητα δέματα, αφού σε περίπτωση μη παράδοσης επιστρέφονται στον αποστολέα».


Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ