Ιερέας θέλει να χωρίσει την παπαδιά γιατί εθίστηκε στα ταρώ και τη μελλοντολογία

Λες να το προέβλεψε κι αυτό η Πρεσβυτέρα;

Article featured image
Article featured image


Διαζύγιο
ετοιμάζεται να ζητήσει ένας παπάς στον Πύργο καθώς δεν μπορεί να δεχθεί ότι η Πρεσβυτέρα έχει εθιστεί στα χαρτιά, στα ταρώ, και στην Μελλοντολογία.

Όλα ξεκίνησαν πριν από τέσσερα χρόνια
, όπως λέει ο γιος του ιερέα, όταν η μητέρα του άρχισε να έχει επαφές με μια γυναίκα του χωριού, η οποία ασχολούταν με τις προβλέψεις για το μέλλον, έριχνε τα χαρτιά και έκανε μαντείες χρησιμοποιώντας αρωματικά κεριά.

Εξοργισμένος ο παπάς με τις ανίερες ενασχολήσεις της γυναίκας του αντέδρασε έντονα και προσπάθησε να αποτρέψει την Πρεσβυτέρα από αυτή τη συνήθεια χωρίς να πετύχει κάτι. Ως αποτέλεσμα, προχτές (09/12) έφυγε από το σπίτι τους και είπε πως θέλει να βάλει τέλος στον γάμο τους.

«Η καταφυγή μας σε “μελλοντολόγους” αποτελεί δείγμα απιστίας στο Θεό»

Ο ιερέας μίλησε στο ekklisiaonline.gr και τόνισε ότι τα χαρτιά και η Μελλοντολογία δε συνάδουν με την πίστη στο Θεό.

«Ο πιστός εμπιστεύεται όλη τη ζωή του στα χέρια του Θεού και καταφεύγει πάντοτε σ’ Αυτόν ζητώντας τη θεία πρόνοια. Αυτή η πίστη του δίνει κουράγιο στις δυσκολίες και τις περισσότερες φορές ελκύει τη βοήθεια του Θεού. Μόνο άνθρωπος άγιος, φωτισμένος από το Θεό, μπορεί αν φωτίζεται και αν αποκαλύπτει το μέλλον. Οι άγιοι του Θεού δεν παίρνουν χρήματα, όταν προφητεύουν. Αυτοί με τις προοράσεις τους βοηθούν τους ανθρώπους να βρουν το δρόμο της σωτηρίας. Οι αστρολόγοι, τα μέντιουμ, οι καφεμάντεις, οι χαρτομάντεις και οι χρήστες ταρώ, εργάζονται με την έμπνευση πονηρών πνευμάτων. Ο Θεός δεν είναι τόσο μικρός, που στον καφέ ή στα χαρτιά να φανερώνει το θέλημά Του. Ούτε εξαναγκάζεται να φανερώσει το θέλημά Του, όποτε το θέλει ο καθένας», ανέφερε χαρακτηριστικά.


ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ