Βαλίτσα βρέφους έφτασε στο αεροδρόμιο Πάφου με ένα προσβλητικό μήνυμα πάνω της

Το άσεμνο μήνυμα είχε γραφτεί με ένα μπλε στυλό.

Article featured image
Article featured image

Ένας εργαζόμενος αεροδρομίου απολύθηκε αφού έγραψε ένα άσεμνο μήνυμα στη βαλίτσα ενός μωρού όταν μια οικογένεια «έκανε check in αργά».

Ο Μάριο Λούκας, 40 ετών, ανακάλυψε τις λέξεις «c***, stop check in late» γραμμένες με στυλό στο μπροστινό μέρος των παραδοτέων αποσκευών του επτά μηνών γιου του. Εντόπισε το μήνυμα αφού επέστρεψε στην Κύπρο από το αεροδρόμιο Στάνστεντ μετά από ένα ταξίδι για να επισκεφθούν συγγενείς στο Ηνωμένο Βασίλειο.


valitsaj.png



Η οικογένεια ισχυρίστηκε ότι έκανε check-in για την πτήση της Ryanair στην Πάφο περίπου 90 λεπτά πριν από την αναχώρηση του αεροπλάνου.

Ο κ. Λούκας είπε στη Sun ότι μπορεί να μην έκαναν check-in δύο ώρες πριν -όπως ενδείκνυται- αλλά «κανείς δεν είπε τίποτα» στο γκισέ του αεροδρομίου. Προσέθεσε δε, ότι είχαν ένα ομαλό ταξίδι στο αεροδρόμιο.

«Όταν φτάσαμε στην Κύπρο, ήμασταν στην παραλαβή των αποσκευών και είδα τη βαλίτσα του γιου μου στη ζώνη. Η σύζυγός μου Σερένα παρατήρησε αμέσως το μήνυμα που είχε γραφεί σε αυτήν», είπε στη Sun.

«Στην πραγματικότητα ήταν η βαλίτσα του γιου μου και το να αποκαλείς ένα παιδί επτά μηνών με αυτήν τη λέξη είναι αγενές», είπε.

Ο αγανακτισμένος πατέρας πρόσθεσε ότι θα ήθελε η Ryanair να αντικαταστήσει την «ολοκαίνουργια» βαλίτσα.

valits2aj.png



Ο ανάδοχος διαχείρισης αποσκευών του Stansted, ABM Blue Handling, δήλωσε: «Αυτό το απαράδεκτο περιστατικό αναφέρθηκε από την ομάδα μας την ίδια ημέρα, διερευνήθηκε αμέσως και μετά από πειστικά στοιχεία, το άτομο που εμπλέκεται απολύθηκε.

Το αεροδρόμιο επικοινώνησε με τον κ. Λούκας και ζήτησε συγγνώμη. Έχουμε μια πολιτική μηδενικής ανοχής για επιθετική συμπεριφορά και θέλουμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας απολογία στον κ. Λούκας».


Με πληροφορίες από independent.co.uk, Sun

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ