Οι KISS έγιναν «αθάνατοι» και «μεταμορφώθηκαν» σε avatars

Οι συναυλίες του συγκροτήματος που άφησε εποχή δεν θα είναι ποτέ ξανά οι ίδιες.

Article featured image
Article featured image


Οι Kiss αποκάλυψαν τη «νέα εποχή» της μπάντας και έβγαλαν τα avatar τους επί σκηνής.

Στην τελευταία εμφάνιση της αποχαιρετιστήριας περιοδείας τους οι Kiss αφού έκλεισαν την συναυλία τους στο Madison Square Garden ανακοίνωσαν ότι θα είναι το πρώτο συγκρότημα των ΗΠΑ που θα γίνει «εικονικό (virtual)».

Οι ιδρυτές Paul Stanley και Gene Simmons, μαζί με τον κιθαρίστα Tommy Thayer και τον ντράμερ Eric Singer έφυγαν από τη σκηνή, αποκαλύπτοντας τα νέα τους ψηφιακά avatars. Αφού αποχώρησαν από τη σκηνή, τα avatar τους ερμήνευσαν το «God Gave Rock and Roll to You».



«Σήμερα, μια νέα εποχή ξεκινά. KISSARMY, το τέλος είναι μόνο η αρχή!», έγραψε το συγκρότημα στα social media. «Οι Kiss ξαναγεννήθηκαν ως avatars για να ροκάρουν για πάντα».



«Αυτό που καταφέραμε ήταν εκπληκτικό, αλλά δεν είναι αρκετό. Το συγκρότημα αξίζει να ζήσει γιατί είναι μεγαλύτερο από εμάς. Είναι συναρπαστικό για εμάς να κάνουμε το επόμενο βήμα. Μπορούμε να είμαστε για πάντα νέοι και για πάντα εμβληματικοί πηγαίνοντάς μας σε μέρη που δεν έχουμε ονειρευτεί ποτέ πριν», είπαν οι Paul Stanley και Gene Simmons.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pophouse Entertainment, Per Sundin, είπε ότι τα νέα avatar θα επιτρέψουν στους Kiss να συνεχίσουν στη σκηνή. «Οι Kiss θα μπορούσαν να έχουν μια συναυλία σε τρεις πόλεις την ίδια νύχτα σε τρεις διαφορετικές ηπείρους», είπε.



Ο Simmons είχε στο παρελθόν υπονοήσει την εικονική μεταμόρφωση του συγκροτήματος. Μιλώντας στο 519 Magazine τον Νοέμβριο, είπε ότι «αυτή η περιοδεία είναι το τέλος του δρόμου για το συγκρότημα, όχι όμως και για το εμπορικό σήμα των Kiss».

«Οι Kiss έχουν ένα δικό τους σύμπαν – ταινίες, εμπορεύματα, ίσως ακόμη και στο Μπρόντγουεϊ», συνέχισε. «Το συγκρότημα θα τελειώσει, αλλά η εμπειρία των Kiss είναι αθάνατη».

Μίλησε επίσης για τις σωματικές προκλήσεις της περιοδείας και γιατί το συγκρότημα αποσύρεται από τη σκηνή: «Είμαστε το πιο σκληρά εργαζόμενο συγκρότημα στη σκηνή. Έχω 40 κιλά πανοπλία και όλα τα υπόλοιπα και τακούνια πλατφόρμες. Κάθε μια από τις μπότες ζυγίζει όσο μια μπάλα μπόουλινγκ. Σωματικά, είναι δύσκολο να το κάνεις αυτό».


ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ