Influencer έβαλε μια μαϊμού να του κάνει τατουάζ και αυτό ήταν το αποτέλεσμα

Αρχικά φαίνεται ότι ο πίθηκος δεν ήθελε να δουλέψει «δωρεάν» αλλά δέχτηκε να δείξει την «καλλιτεχνική του λάμψη» μετά από μερικές λιχουδιές.

Article featured image
Article featured image


Ένας Νοτιοαμερικανός καλλιτέχνης εκπαίδευσε μια μαϊμού να χρησιμοποιεί πιστόλι με βελόνα και την άφησε να τού κάνει τατουάζ στο γόνατο.

Ο influencer Funky Matas εκπαίδευσε το ζώο για μόλις δύο ώρες πριν το αφήσει να του κάνει ένα μοναδικό, αλλά μόνιμο τατουάζ.

Στο viral βίντεο φαίνεται πως ο πίθηκος δεν ήθελε να «δουλέψει δωρεάν» και τελικά έδειξε την καλλιτεχνική του λάμψη μόνο αφού τον «πλήρωσαν» με λιχουδιές.

Ο influencer κάλυψε την περιοχή γύρω από το γόνατό του και άφησε τον χνουδωτό καλλιτέχνη να κάνει τη δουλειά του.



Όπως αναφέρει η DailyMail, ο πίθηκος «στρατολογήθηκε» όταν ο Funky πέταξε στο Μεξικό και βρήκε έναν άνδρα που είχε κατοικίδια μαϊμούδες και στη συνέχεια βρήκε ένα tattoo studio που ήταν διατεθημένο να αφήσει τον πίθηκο «να κάνει τα μαγικά του» στο γόνατο του influencer.

Το σχέδιο υποτίθεται πως συμβόλιζε το τελευταίο NFT πρότζεκτ του Funky, το κλαμπ «F8».

pithikos-tattoo-se-influencer0f8_city.png



«Παρόλο που το τατουάζ δεν ήταν τέλειο από άποψη ποιότητας, η εμπειρία μάς έδωσε μια συναρπαστική ματιά στις δυνατότητες αυτών των εξαιρετικά ευφυών ζώων», είπε ο influencer.

To κόλπο πυροδότησε συζήτηση στο διαδίκτυο με κάποιους να επικροτούν τον Funky επειδή έδειξε στον κόσμο πόσο έξυπνοι είναι οι πίθηκοι και άλλους να τον κατηγορούν ότι χρησιμοποίησε το ζώο για να πάρει σημασία.

Ο Funky είπε στους δημοσιογράφους ότι ελήφθησαν όλες οι προφυλάξεις για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια της μαϊμούς και όλων των εμπλεκομένων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ