Αυτός ο φίλος σου που έχει βρώμικο αυτοκίνητο δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτόν τον 68χρονο Γερμανό

Τον σταμάτησε η αστυνομία και του έβαλε πρόστιμο για επικίνδυνη οδήγηση.

Article featured image
Article featured image


Για τον περισσότερο κόσμο, η καθαριότητα του αυτοκινήτου είναι κάτι αυτονόητο. Όντας ο χώρος μέσα στον οποίο περνάμε μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς μας, είναι προφανές ότι πρέπει να φροντίζουμε για την καθαριότητά του και την καλή κατάστασή του.

Πολύ δε περισσότερο όταν ένα βρώμικο αυτοκίνητο είναι εκτός από πηγή μικροβίων και πηγή… προβλημάτων που σχετίζονται με την οδική ασφάλεια.

Το αυτοκίνητο που βλέπουμε πάντως στην φωτογραφία, κυριολεκτικά το έχει τερματίσει.

prostimo-vromiko-aftokinito-germania_city.pngΌπως φαίνεται στην εικόνα, δεν υπάρχει ούτε σπιθαμή που να μην καλύπτεται από σκουπίδια μέσα σε αυτό το επαγγελματικό VW Caddy, το οποίο όταν είδαν οι αστυνομικοί να κυκλοφορεί, έψαχναν να βρουν τον οδηγό του πίσω από σακούλες από ταχυφαγεία, μπουκάλια αναψυκτικών και κουτιά από σνακ, που ήταν πεταμένα στο παρμπρίζ.

Τα σκουπίδια έχουν καταλάβει όλη την πλευρά του συνοδηγού και μεγάλο μέρος από το ταμπλό, προκαλώντας εντύπωση για το πως είναι δυνατόν να το οδηγεί κάποιος με ασφάλεια.

Το περιστατικό καταγράφηκε στην γερμανική πόλη Neubrandenburg στις 7 Μαρτίου, και εκ τότε κάνει τον γύρο του διαδικτύου συγκεντρώνοντας δεκάδες αρνητικά σχόλια.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας της περιοχής σημείωσε ότι ο χώρος ήταν γεμάτος αποτσίγαρα, σημειώσεις, συσκευασίες, μπουκάλια και πολλά ακόμα. Μόνο το κάθισμα του οδηγού ήταν ακόμα ελεύθερο.

Οι αστυνομικοί υποχρέωσαν τον οδηγό να καθαρίσει το αυτοκίνητο, συγκεντρώνοντας τουλάχιστον 3 μεγάλες σακούλες από σκουπίδια.

Μάλιστα τον συνόδευσαν στον τόπο διαμονής του, ένα χωριό κοντά στο Neubrandenburg, και έδωσαν οδηγίες στον 68χρονο ότι δεν θα του επιτρέπεται να οδηγεί ένα τέτοιο όχημα στο μέλλον.

Η αστυνομία πάντως, τού έγραψε πρόστιμο για επικίνδυνη οδήγηση.

Μάλιστα σε αρκετές χώρες του κόσμου, υπάρχουν τσουχτερά πρόστιμα, αν η κατάσταση στο εσωτερικό του αυτοκινήτου δεν είναι τέτοια ώστε να επιτρέπει στον οδηγό την ασφαλή οδήγηση.


Με πληροφορίες από newsauto.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ