Τυπάρα κάνει σόλο ταξίδι του μέλιτος γιατί δεν θέλει η ευτυχία της να εξαρτάται από τους άντρες

Βαρέθηκε να περιμένει τον τέλειο σύντροφο ή την τέλεια σχέση, για να επισκεφθούν μαζί τα μέρη, στα οποία ήθελε πάντα να πάει.

Article featured image
Article featured image

«Σόλο ταξίδι του μέλιτος» αποφάσισε να κάνει μια influencer, που όπως λέει, βαρέθηκε να είναι single και θέλει να σταματήσει να εξαρτάται από τους άνδρες για να είναι ευτυχισμένη.


Η Μπρίτανι Άλιν αποκάλυψε ότι το 2022 ταξίδεψε στο Λονδίνο και προχώρησε σε κατάψυξη ωαρίων, πριν κλείσει τις διακοπές των ονείρων της στη Γαλλία και την Ιταλία, αναφέρει το Jam Press. Κι έκτοτε υποστηρίζει ότι περνάει την καλύτερη φάση της ζωής της ως single.


«Νομίζω ότι όλοι έχουμε μέρες που το θέλουμε αυτό, τον απόλυτο έρωτα- αλλά βασικά δεν νιώθω πίεση να παντρευτώ», είπε σε ένα βίντεο στο Youtube. «Άκουσα κάποτε μια ατάκα που έλεγε ότι αν παντρευτείς στα 50, με τον έρωτα της ζωής σου, θα μπορούσε να είσαι με αυτόν τον άνθρωπο για 30 χρόνια».


«Η μακροβιότερη σχέση μου ήταν περίπου πέντε χρόνια και μου φάνηκε για πάντα, οπότε 30 χρόνια για να είσαι με τον έρωτα της ζωής σου με κάνει τόσο ευτυχισμένη, που δεν βιάζομαι», συνέχισε.



Σύμφωνα με την Άλιν, στις αντιλήψεις της για τη ζωή έπαιξαν μεγάλο ρόλο οι γονείς της.


«Είχα πολύ υποστηρικτικούς γονείς, ρεαλιστές, οι οποίοι λένε πράγματα όπως: "Μπριτ, θέλουμε να ζήσεις τα πάντα στη ζωή για να περάσεις καλά"», εξηγεί.

Η Άλιν λέει ότι οι γονείς της τής είπαν: «Ο γάμος είναι καταπληκτικός. Τα παιδιά είναι καταπληκτικά, αλλά δεν είναι η τέλεια λύση και είναι πραγματικά δύσκολο, δεν αποκτούν όλοι έναν τέλειο γάμο ή, καταλαβαίνεις, τέλεια παιδιά».


Σύμφωνα με την ίδια, οι γονείς της την ενθάρρυναν να ζει τη ζωή της στο έπακρο. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι αγαπά τη ζωή της, λέει πως δεν είναι υπεράνω των κοινωνικών πιέσεων.



«Ο 20χρονος εαυτός μου ήταν τελείως διαφορετικός, ήθελα να είμαι μια μαμά που μένει στο σπίτι», εξομολογήθηκε. «Ήμουν ερωτευμένη με έναν τύπο που γνώριζα από το λύκειο και πίστευα ότι "θα ζούσαμε στην ίδια πόλη, θα παντρευόμασταν και θα κάναμε παιδιά μέχρι τα 27 ή τα 30" και θα είχα κάποια πρότζεκτ που ήθελα παράλληλα».


«Θα γινόμουν απλώς μαμά και δεν θα έφευγα ποτέ από το Σιάτλ, αλλά στα 25 μας χωρίσαμε και πήρα εντελώς διαφορετική κατεύθυνση», συνέχισε.


Μετά τον χωρισμό τους, συνειδητοποίησε ότι ο μήνας του μέλιτος δεν πρέπει να περιορίζεται μόνο σε παντρεμένα ζευγάρια.


«Υπάρχουν τόσα πολλά μέρη που ήθελα να πάω, αλλά περίμενα τον τέλειο σύντροφο, την τέλεια σχέση», λέει. «Η Νότια Γαλλία, ήταν ένα από αυτά, και η Βενετία στην Ιταλία, να πάω βόλτα με γόνδολα, να κάνω σαφάρι στην Αφρική. Και τώρα που είμαι στην ηλικία των 30 προς 40, σκέφτηκα, περίμενε, γιατί να περιμένω;"».

solohoneymoon.png



Από τότε που ξεκίνησε τα ταξίδια της, δημοσιεύει συνέχεια φωτογραφίες στα social media, λειτουργώντας ως έμπνευση σε άλλες single γυναίκες.


«Ο κόσμος λάτρεψε πραγματικά αυτό το περιεχόμενο, νομίζω ότι έχω λάβει μπορεί και χίλια μηνύματα από γυναίκες που σχεδιάζουν το δικό τους me-moon. Ήταν πολύ ωραίο να ξέρω ότι αυτό ενέπνευσε γυναίκες να ταξιδέψουν μόνες τους και σας λέω ότι δεν πρόκειται να το μετανιώσετε», τονίζει.


«Μου δίνει τόση δύναμη γνωρίζοντας ότι υπήρξα γενναία, πως το έκανα αυτό, έκανα κάτι για τον εαυτό μου, πως είμαι ένα ενδιαφέρον άτομο που θέλει να εξερευνήσει τον κόσμο», προσθέτει. «Όταν το κάνεις γίνεται λιγότερο τρομακτικό - έχω φτιάξει μερικά βίντεο, ελπίζοντας να βοηθήσω τις γυναίκες σε όλα τα στάδια ενός σόλο ταξιδιού, όπως το να τρως μόνη σου».

Αν και η ίδια επιλέγει να κρατά τα θετικά, το βίντεό της δέχτηκε επίσης πυρά από διάφορα διαδικτυακά τρολ.


«Είναι πάντα τυχαίοι άντρες, αλλά τους ξεκαθαρίζω πως αυτή η σελίδα δεν είναι για εσάς, οπότε παρακαλώ φύγετε», σημειώνει. «Δεν τους ζητάω να συμμετέχουν σε αυτήν τη συζήτηση, αλλά είναι πάντα μισογύνηδες, ανασφαλείς άντρες που κάνουν σχόλια».

solohoneymoon3.png



Όπως εξηγεί, προς το παρόν έχει βάλει τα όνειρά της να γίνει μητέρα σε αναμονή και έχει επιλέξει να ταξιδέψει στον κόσμο.


«Η κατάψυξη ωαρίων στην Αμερική είναι εξωφρενικά ακριβή και μόνο πολύ μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας ή όμιλοι την καλύπτουν συνήθως», λέει. «Διαφορετικά, μπορεί να είναι περίπου 18.000 δολάρια, οπότε δεν μπορούσα να το αντέξω οικονομικά».


Αποκάλυψε επίσης ότι την πρώτη φορά που προσπάθησε να καταψύξει τα ωάριά της, το φάρμακο δεν λειτούργησε και τελικά αναγκάστηκε να σταματήσει να το παίρνει, αλλά αυτό δεν την αποθάρρυνε.


«Το σώμα μου απλώς δεν απορροφούσε σωστά το φάρμακο, τα ωοθυλάκιά μου δεν μεγάλωναν, οπότε μετά από οκτώ ημέρες έπρεπε να σταματήσω», λέει. «Ευελπιστώ αυτήν την άνοιξη, ίσως και το επόμενο φθινόπωρο να δοκιμάσω ξανά την κατάψυξη οπότε μόλις το κάνω, νομίζω ότι θα ησυχάσει πραγματικά το κεφάλι μου».



Όσο για το me-moon, το σόλο ταξίδι του μέλιτος δηλαδή, επιμένει ότι λειτούργησε για εκείνη, ωστόσο αναγνωρίζει ότι δεν υπάρχει «ένα μέγεθος που να ταιριάζει σε όλους».


«Τώρα που είμαι 37 ετών, έχω δει πολλές γυναίκες να ακολουθούν διαφορετικά μονοπάτια και δεν είναι κάτι καλύτερο από κάτι άλλο, δεν γίνεσαι με την πρώτη ευτυχισμένη αν είσαι παντρεμένη, ούτε αν είσαι μητέρα. Κατά κάποιο τρόπο, νομίζω ότι το να είσαι πιο ανεξάρτητη και single είναι πιο εύκολο».


«Μπορώ να χαζεύω στο κινητό μου, στο κρεβάτι το πρωί, να ψάξω τις πτήσεις της επόμενης εβδομάδας αν θέλω να πάω κάπου. Σίγουρα έχω άγχη, αλλά νομίζω ότι απλά πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι η ζωή σου είναι μοναδική και πρέπει να το αποδεχτείς», καταλήγει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ