Η τρομακτική στιγμή που άνδρας κάνει bungee jumping και κόβεται το σχοινί

Βίντεο ακατάλληλο για υψοφοβικούς.

Article featured image
Article featured image

Πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι κάνουν bungee jumping για να νιώσουν την αδρεναλίνη που τους προσφέρει μια τέτοια εμπειρία, όμως ένας τουρίστας στην Ταϊλάνδη ίσως έλαβε... υπερβολική δόση.

Ο άνδρας από το Χονγκ Κονγκ πραγματοποίησε τη γνωστή βουτιά στο κενό, όμως τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή, καθώς το σχοινί με το οποίο ήταν δεμένος κόπηκε, με αποτέλεσμα να βιώσει για μερικά δευτερόλεπτα τον απόλυτο τρόμο. Η περιπέτεια του άνδρα έλαβε χώρα τον περασμένο Ιανουάριο, ωστόσο, το βίντεο έγινε τώρα viral.

Ο 39χρονος τουρίστας έπεσε από ύψος περίπου 50 μέτρων στην πόλη Πατάγια ενώ βρισκόταν σε διακοπές. Ευτυχώς για εκείνον, το άλμα έγινε πάνω από μια λίμνη, ειδάλλως ίσως είχε τραγική κατάληξη. Για καλή του τύχη γλίτωσε με μερικές αμυχές.



Ο Μάικ είπε ότι αρχικά δεν σκόπευε να κάνει bungee jumping αλλά πήρε το θάρρος παρακινούμενος από φίλους του που τον προκάλεσαν. «Ήταν πολύ ψηλά κι έτσι έκλεισα τα μάτια μου. Σχεδίαζα να τα ανοίξω ξανά όταν θα αναπηδούσα προς τα πάνω», θυμάται. «Συνειδητοποίησα ότι το σχοινί είχε σπάσει και όταν άνοιξα τα μάτια μου με περικύκλωσε το νερό».

Παρότι τα πόδια του ήταν δεμένα, με το υπόλοιπο σχοινί, ο Μάικ κατάφερε να βγει στην επιφάνεια και να κολυμπήσει. Πριν κάνει bungee jumping είχε υπογράψει έγγραφο πως σε περίπτωση ατυχήματος η εταιρεία του πάρκου θα καλύψει μόνο τα ιατρικά έξοδα, αλλά ο ίδιος δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει κάποιου άλλου είδους αποζημίωση.

Ο Μάικ είπε ότι το πάρκο αναψυχής τού επέστρεψε πράγματι το κόστος του άλματός του και πλήρωσε για τις ακτινογραφίες και τους υπέρηχους στην Ταϊλάνδη. Ο ιδιοκτήτης της εγκατάστασης είπε ότι ήταν η πρώτη φορά που είδε να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ