Τύπισσα έφαγε σαλάτα με λουλούδια και 3 εβδομάδες μετά ένας σπόρος «έσκασε» στο μάγουλό της

Οι επισκέψεις της TikToker σε γιατρούς δεν αποδείχθηκαν βοηθητικές.

Article featured image
Article featured image


Μια TikToker που είχε γίνει viral νωρίτερα αυτόν το μήνα επειδή πίστευε πως είχε ένα φυτικό σωματίδιο «ενσωματωμένο» στο μάγουλό της, έκανε μια απρόσμενη ενημέρωση: Μετά από τρεις εβδομάδες δυσφορίας - και επισκέψεις σε γιατρούς που δεν αποδείχθηκαν βοηθητικές - ένας σπόρος κατιφέ βγήκε από τον σιελογόνο αδένα της.

Η Alexa Hendricks μοιράστηκε το γεγονός με τους ακολούθους της την περασμένη Πέμπτη, οι οποίοι πήραν μια ανάσα ανακούφισης. Μιλώντας στο Insider, είπε ότι το εστιατόριο που της σέρβιρε τη σαλάτα, την οποία υποπτευόταν ως πηγή του σπόρου έχει υποσχεθεί ότι θα διορθώσει τα πράγματα.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Hendricks άφησε άφωνους εκατομμύρια χρήστες όταν μοιράστηκε για πρώτη φορά την ιστορία της. Η TikToker από το Κεντάκι έτρωγε μια σαλάτα με βρώσιμα λουλούδια στο εστιατόριο «Ruby's» στη Νέα Υόρκη όταν ένιωσε κάτι αιχμηρό να στο αριστερό της μάγουλο.

Οι επισκέψεις της στον οδοντίατρο και τον στοματοχειρουργό δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα
, καθώς ένας γιατρός πίστευε ότι το μάγουλό της ήταν απλώς πρησμένο λόγω τραύματος από το μαχαίρι.

«Άρχισα να πιστεύω στους γιατρούς και να σκέφτομαι ότι δεν υπήρχε τίποτα εκεί μέσα», είπε η Hendricks στο Insider, τη Δευτέρα. «Πήγα διακοπές και ο πόνος άρχισε να μειώνεται λίγο».

Όμως, την περασμένη εβδομάδα, ενώ βρισκόταν συνοδηγός σε αυτοκίνητο και έτρωγε ένα μήλο, ένιωσε ξαφνικά το αντικείμενο ξανά μέσα στα μάγουλά της και το σαγόνι της άρχισε να την ενοχλεί. Άρχισε να κάνει μασάζ στην περιοχή με τα δάχτυλά της και παρότρυνε τον σύντροφό της να πιάσει άκρη και να βγάλει βίντεο.

@achendricks Replying to @autistic_musician ♬ original sound - alexa hendricks



«Είχα δύο δάχτυλα στο σαγόνι μου και το έσπρωξα λίγο μπροστά», είπε στο Insider. «Κοιτούσα στον καθρέφτη για να δω, και όταν άνοιξα το στόμα μου, “έσκασε” μέσα από τον αδένα».

Η Hendricks απαθανάτισε τη στιγμή και τη δημοσίευσε στο TikTok, όπου κέρδισε 4,4 εκατομμύρια προβολές. (Η αρχική ιστορία και οι ενημερώσεις της έχουν επίσης συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές). «Επιτέλους τελείωσε», θυμάται να σκέφτεται.

Οι ανήσυχοι ακόλουθοί της συμμερίστηκαν επίσης αυτό το συναίσθημα.


«Δεν καταλαβαίνεις πόση ικανοποίηση νιώθουμε κι εμείς»

Χιλιάδες χρήστες είπαν στη δημιουργό ότι και αυτοί είναι ανακουφισμένοι από την ενημέρωση, λες και το βίωναν οι ίδιοι. «Δεν καταλαβαίνεις πόσο ικανοποιητικό είναι αυτό για εμάς», έγραψε ένας. «Μπορώ επιτέλους να ξεκουραστώ τώρα», πρόσθεσε ένας άλλος.

Την επόμενη μέρα, ωστόσο, η Hendricks είπε στους θαυμαστές ότι ακόμη πονούσε και αναρωτήθηκε «Τι θα συμβεί αν υπάρχουν ακόμα περισσότεροι σπόροι;».

Χθες, Δευτέρα, είπε πως τελικά αισθανόταν πολύ καλύτερα και υποθέτει ότι ο πόνος ήταν από την πληγή που δημιουργήθηκε όταν έσκασε ο σπόρος.

Η Hendricks είπε ότι το εστιατόριο έχει επικοινωνήσει μαζί της για να προσπαθήσει να εξιλεωθεί για το περιστατικό. (Αρχικά είχε τηλεφωνήσει στο εστιατόριο όταν ερευνούσε για πρώτη φορά το θέμα, αλλά δεν είχε νέα μέχρι την περασμένη εβδομάδα).

Είπε ότι ο μάνατζερ ήταν «πολύ απολογητικός» και προσφέρθηκε να καλύψει τους ιατρικούς της λογαριασμούς, κάτι που έγινε αποδεκτό. Της πρόσφερε επίσης ένα κερασμένο γεύμα και διάφορα διαφημιστικά εμπορεύματα.



Το «έπος» της Hendricks αποτελεί μέρος μιας αυξανόμενης τάσης σωματικών ιατρικών μυστηρίων στο TikTok. Τον περασμένο μήνα, μια άλλη γυναίκα στην εφαρμογή έγινε επίσης viral αφού είπε ότι πίστευε ότι μια βελόνα ραπτικής είχε κολλήσει στο πόδι της. Αν και δεν έχει ένα απτό συμπέρασμα για το μυστήριό της, διατηρεί επίσης τους ενθουσιασμένους οπαδούς της ενήμερους για την πρόοδό της στη θεραπεία.



Με πληροφορίες από insider

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ