Ένα σχέδιο εις μνήμην του Κύπρου και της Αναστασίας, των «παιδιών της Κύπρου»
«Στον ουρανό προστέθηκαν 2 άγγελοι», γράφει ο Κύπριος καλλιτέχνης CRS στο κείμενο που συνοδεύει το συγκινητικό σχέδιό του.
Παρασκευή 03 Μαρτίου 2023
Θρηνεί ολόκληρη η Κύπρος με τον θάνατο των δύο Κύπριων φοιτητών που επέβαιναν στο μοιραίο τρένο, με τα ΜΚΔ να έχουν γεμίσει αναρτήσεις συμπαράστασης, ενώ ο ΠτΔ έχει κηρύξει και τριήμερο πένθος.
Την ίδια στιγμή στο μέιλ της CITY έφτασε ένα συγκινητικό σχέδιο από τον γνωστό Κύπριο καλλιτέχνη Χρίστο Κακουλλή, με το οποίο αποχαιρέτησε τους 2 νεαρούς φοιτητές και δείχνει τη συμπαράστασή του στους γονείς, τους συγγενείς και τους φίλους του Κύπρου και της Αναστασίας.
Το σκίτσο συνόδευε το εξής κείμενο:
Μαύρη μέρα για την Κύπρο μας, στον ουρανό προστέθηκαν 2 άγγελοι. Η Κύπρος θρηνεί τα παιδιά της, που δεν πραγματοποίησαν τα όνειρά τους, έτσι άδικα έφυγαν από τη ζωή μετά από ένα τρομακτικό δυστύχημα.
Σε κάποια τραπέζια το Πάσχα θα υπάρχουν καρέκλες άδειες, η ζωή δεν θα είναι η ίδια πια για τις οικογένειέ ς τους.
Συμμερίζομαι τον πόνο των γονιών, συγγενών και φίλων του Κυπριανού και της Αναστασίας με αυτό που ξέρω να κάνω καλά, με ένα σχέδιο στη μνήμη τους.
Καλό ταξίδι στην γειτονιά των αγγέλων.
Καλό παράδεισο,
CRS
Δείτε επίσης
Απέραντη θλίψη, ταυτοποιήθηκε και η σορός της Αναστασίας
Αργά το βράδυ ενημερώθηκε η οικογένεια του Κυπριανού για την ταυτοποίηση της σορού του
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα προσφέρει πρόγραμμα μαθημάτων για το TikTok
Θέλουν να αλλάξουν τους χαρακτηριστικούς γούνινους σκούφους των φρουρών του Μπάκιγχαμ
Αεροπορική διοργανώνει διαγωνισμό για να βαφτίσετε αεροσκάφος με το όνομα αγαπημένου σας προσώπου