Είδες το επικό βίντεο με το «Κων/νου και Ελένης» αλά Balenciaga;

«Skyles tis Balenciaga, run quickly to the mountains»!

Article featured image
Article featured image

Η εξέλιξη της τεχνητής νοημοσύνης το τελευταίο διάστημα έχει φτάσει σε πολύ υψηλότερα επίπεδα απ’ ό,τι στο παρελθόν και οι ψεύτικες φωτογραφίες, τα deep fake και οι ψευδείς πληροφορίες έχουν αρχίσει να μην ξεχωρίζουν με ευκολία από τα πραγματικά.

Πρώτα ήταν ο Τραμπ, με τις ψεύτικες φωτογραφίες που έδειχναν τη σύλληψή του, μετά ήταν ο Πάπας, του οποίου μια φωτογραφία με ένα στιλάτο λευκό παλτό κυκλοφορούσε στα ΜΚΔ και τώρα ένα τρεντ που έχει στο επίκεντρο την ποπ κουλτούρα και την Balenciaga, έγινε viral.

balenciaga-papas_city.jpg



Παρόλο που η Balenciaga έφαγε μεγάλο cancel μετά την τελευταία της καμπάνια για την οποία κατηγορήθηκε για προώθηση της κακοποίησης ανηλίκων, αφού παρουσίασε παιδάκια που κρατούσαν λούτρινα αρκουδάκια με BDSM ένδυση, κατάφερε να επανέλθει στη δημοσιότητα.



Ένα τρεντ παρουσιάζει ανθρώπους από την πραγματική ζωή ή χαρακτήρες από ταινίες και σειρές, ως μοντέλα της Blaenciaga, με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης και με αποτέλεσμα να γίνουν viral πολλά από αυτά.

Το βίντεο που φέρεται να ξεκίνησε το τρεντ είναι εκείνο που παρουσιάζει τους χαρακτήρες του Χάρι Πότερ όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί. Ουσιαστικά ο δημιουργός πίσω από το βίντεο, θέλησε να δημιουργήσει μια καμπάνια της Balenciaga που μοιάζει να είναι στα 80s – 90s, με πρωταγωνιστές τους χαρακτήρες από το Χάρι Πότερ και το αποτέλεσμα είναι αυτό:



Πριν από ένα δεκαήμερο ωστόσο, ένα νέο βίντεο, πολύ πιο κοντά σε εμάς απ’ ό,τι το Χάρι Πότερ, δημοσιεύτηκε στο YouTube. Το κανάλι «Lunar Base on the Moon» ανέβασε ένα βίντεο εμπνευσμένο από το πιο πάνω, μόνο που οι πρωταγωνιστές του είναι οι χαρακτήρες από το αείμνηστο «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Ακολουθώντας την ίδια αισθητική με το πρώτο βίντεο, ο δημιουργός του ελληνικού βίντεο κατάφερε να μετουσιώσει τους εμβληματικούς χαρακτήρες της σειράς σε μοντέλα της Balenciaga και το αποτέλεσμα είναι άκρως διασκεδαστικό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ