Σεξομολογήσεις #618: «Όταν γνώρισα τον εξάδελφό μου»

Είναι 19 χρονών και τον Σεπτέμβριο θα φύγει στην Αγγλία για σπουδές. Εκεί, θα μένει στο σπίτι του εξαδέλφου, τον οποίο συνάντησε πρόσφατα, μετά από πολλά χρόνια, και η έλξη μεταξύ τους ήταν αμοιβαία. Ξέρει ότι είναι λάθος, αλλά δεν μπορεί να το(ν) βγάλει από το μυαλό του.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Γεια σου. Δυσκολεύτηκα πολύ να σου γράψω, αλλά έκαμά το γιατί η αλήθεια δεν έχω πουθενά αλλού να μιλήσω. Είμαι 19 χρονών και τον Σεπτέμβρη φεύγω Αγγλία για σπουδές, δικηγόρος. Στην Αγγλία έχουμε συγγενείς που μένουν κοντά στο Λονδίνο σχετικά, οπότε το πρώτο διάστημα είπαμε να μένω κοντά τους μέχρι να βρω ένα διαμέρισμα και κυρίως συγκατοίκους, εστίες δεν παίζουν. Όπως και να έχει, τους συγγενείς μας εκεί είχα να τους δω χρόνια, από την τελευταία φορά που ήρταν Κύπρο, το 2018. Είναι η πρώτη εξαδέρφη της μάνας μου, η οποία έχει τρία παιδιά μεγαλύτερά μου, με τα οποία κάναμε πολλή παρέα όταν ήμασταν πιο μικρά και έρχονταν συχνότερα. Anw, αποφασίσαν να έρτουν ξανά πριν κανένα μήνα και φυσικά έμειναν στο σπίτι μας. Η θεία μου και οι δύο της γιοι. Ο θείος με την ξαδέρφη μου έμειναν πίσω λόγω υποχρεώσεων. Το θέμα ένει πως στα 5 χρόνια που είχα να δω τον μεγάλο γιο, τον ξάδερφό μου, έγινεν ένας κούκλος. Μόλις τον είδα επαλάβωσα, ενόμιζα πως εθώρουν μοντέλο, in fact έκαμε κάποιες φωτογραφίσεις. Φυσικά με το που ένιωσα πως τον κοιτάζω με όι τζαι τόσο συγγενικό τρόπο επροσπάθησα να το απωθήσω, ενεκάτσιασα τον εαυτό μου, αλλά ο σατανάς ήθελε να με σουξουλίσει. Τες μέρες που έμεινα Κύπρο, φυσικά εσυζητήσαμε τη διαμονή μου τζαι το πόσο τέλεια θα ένει που θα μεινίσκω μαζί τους ένα διάστημα τζαι εγώ επροσπάθησα να τους γυρίσω σε όσα παραπάνω μέρη εμπορούσα.

Τζαι τούτον ούλλο το διάστημα ένιωθα πως κάτι δεν επήαιννε καλά. Πως εν ήταν μονόπλευρα τα όσα ένιωθα κάθε φορά που τον έβλεπα. Κάτι βλέμματα, κάτι αγγίγματα. Να σημειώσω πως ακόμα δεν είπα σε κανέναν πως είμαι γκέι, εκτός που την αδερφή μου τζαι για τον ξάδερφο η αλήθεια εν ήξερα τι παίζει, αλλά σίουρα έπαιζε το μάτι του. Η επιβεβαίωση ήρτεν δύο μέρες πριν επιστρέψουν Αγγλία, όταν μια μέρα που ελείπαν όλοι από το σπίτι τζαι εγώ ήμουν στο δωμάτιό μου, μπαίνει μέσα χωρίς να χτυπήσει με την πετσέτα του μπάνιου μόνο. Επάγωσα. Ήρτεν, έκατσε δίπλα μου, άρχισε να μου χαϊδεύει τα μαλλιά τζαι να μου λέει πως με γουστάρει. Νομίζω είχεν κοπεί η αναπνοή μου. Δεν επροχώρησεν, ούτε εγώ, αλλά που την ημέρα που εφύγαν, εν μπορώ να τον βγάλω που τον νου μου, παρά μόνο μετρώ αντίστροφα για να πάω Αγγλία. Ξέρω πως εν λάθος, ξέρω πως δεν πρέπει, αλλά πώς να το(ν) βγάλω από το μυαλό μου; Πώς; Στο κάτω κάτω είμαστε δεύτερα ανίψια.




Αν δεν υπήρχε ο Παπακαλιάτης, θα έπρεπε να εφεύρουμε εσένα. Ιστορία-σενάριο, όχι πελλάρες. Κοίτα τώρα τι γίνεται στην περίπτωσή σου. Αρχικά να σου πω ότι ούτε ο πρώτος είσαι ούτε ο τελευταίος που νιώθει ερωτικά για συγγενικό του πρόσωπο, οπότε μη φορτώνεσαι τις αμαρτίες του κόσμου, είσαι κι εσύ ακόμη ένας. Στο διά ταύτα τώρα, προφανώς μια τέτοια κατάσταση είναι περίπλοκη και δύσκολη και αυτό θα πρέπει να το ζυγίσετε αν τα πράγματα εξελιχθούν στην πορεία. Ο βαθμός συγγένειας θα ήταν απαγορευτικός αν μιλούσαμε για straight
ζευγάρι και αυτό λόγω πιθανότητας αιμομιξίας κατά την τεκνοποίηση, κάτι που στην περίπτωσή σας δεν υφίσταται. Το μοναδικό θέμα που προκύπτει λοιπόν, είναι το ηθικό, όχι το δικό σας, της οικογένειας και κατ’ επέκταση της κοινωνίας. Είστε δύο ενήλικοι άντρες που από κοινού θέλετε να προχωρήσετε ερωτικά μεταξύ σας, αυτό και μόνο αρκεί. Ωστόσο, αναμφίβολα πρέπει να ξέρετε το τι θα έχετε να αντιμετωπίσετε και αν είστε έτοιμοι γι’ αυτό. Δυστυχώς αν, για παράδειγμα, αυτή η ερωτική έλξη εξελιχθεί σε σχέση, τότε είναι καλό να ζυγίσετε όλες τις παραμέτρους. Και όσο κι αν λέμε πως δεν πρέπει να μας αφορά η άποψη και η γνώμη των άλλων, όταν πρόκειται για την οικογένειά μας και την πιθανότητα να τους χάσουμε από τη ζωή μας, οι αποφάσεις γίνονται δυσκολότερες.


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ