Θυμάστε το «Smosh»; Οι δημιουργοί του επανενώθηκαν

Το δίδυμο έγινε γνωστό για τα κωμικά του κομμάτια, τις παρωδίες και τα σκετς του, προσελκύοντας εκατομμύρια θαυμαστές και δισεκατομμύρια προβολές με την πάροδο των ετών.

Article featured image
Article featured image


Σε μια αναπάντεχη εξέλιξη, οι συνιδρυτές του καναλιού Smosh, Anthony Padilla και Ian Hecox επανενώθηκαν ως κωμικοί, αλλά και ως επιχειρηματικοί συνεργάτες, αποκτώντας ξανά την κυριότητα του καναλιού τους από την «Mythical Entertainment».

Το «Smosh» είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο δημοφιλή κωμικά κανάλια στο YouTube, αφού ξεκίνησε το 2005 από τους Padilla και Hecox, όταν ήταν απλά φίλοι στο λύκειο στο Σακραμέντο. Το δίδυμο έγινε γνωστό για τα μουσικά του κωμικά κομμάτια, τις παρωδίες και τα σκετς του, προσελκύοντας εκατομμύρια θαυμαστές και δισεκατομμύρια προβολές με την πάροδο των ετών.



Ωστόσο, το 2017, ο Padilla ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το Smosh, επικαλούμενος την απώλεια της δημιουργικής του έμπνευσης και την επιθυμία του να εξερευνήσει νέα projects μόνος του. Ο Hecox παρέμεινε στη εταιρία και συνέχισε να αναπτύσσει το brand με ένα μεγάλο καστ άλλων κωμικών και πολλαπλά κανάλια στο YouTube, όπως το Smosh Games και το Smosh Pit.



Το Smosh αντιμετώπισε ωστόσο μια μεγάλη πρόκληση το 2018, όταν η τότε μητρική εταιρία «Defy Media» έκλεισε απότομα, αφήνοντας το brand χωρίς στέγη. Εν τέλει, το Smosh αποκτήθηκε το 2019 από την «Mythical Entertainment», την εταιρία ενός άλλου ζευγαριού παιδικών φίλων και βετεράνων του YouTube, του Rhett McLaughlin και του Link Neal.

Ο Padilla και ο Hecox ανακοίνωσαν την επανένωσή τους σε ένα βίντεο στο YouTube, στο οποίο ανέφεραν πώς πρόκειται να επιστρέψουν στις ρίζες τους ως κωμικοί συνεργάτες. Αποκάλυψαν επίσης ότι θα δημοσιεύουν ένα νέο κωμικό βίντεο κάθε δύο εβδομάδες στο κεντρικό Smosh κανάλι, αρχής γενομένης από τις 30 Ιουνίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ