Σεξομολογήσεις #622: «Έκανα σεξ με τ@ φίλ@ μου σε όχι νηφάλια κατάσταση»

Σε ένα πάρτι, μετά από αρκετή κατανάλωση αλκοόλ, ήρθαν (πάρα) πολύ κοντά. Αυτή τσιμπήθηκε, όμως, το άλλο άτομο εξακολουθεί να βλέπει τη φάση φιλικά. Η Tipster θεωρεί, ωστόσο ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα όλο αυτό που νιώθει τώρα, να προκύπτει καθαρά από την πρωτόγνωρη εμπειρία που βίωσε.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Γεια σου, αγαπητή Tipster, διαβάζω χρόνια τη στήλη σου, είμαι τεράστια φαν, πολλές φορές οι ιστορίες που αφηγείται κόσμος, φαίνονταί μου απίστευτες, αλλά έτο που έχω κι εγώ μιαν να σου πω τελικά, ααχχ! Το λοιπόν, τους τελευταίους μήνες ήρτα αρκετά κοντά, σε φιλικό επίπεδο, με ένα άτομο που γνώρισα στα διάφορα πάρτι που πάω. Βέβαια, εν που άλλη πόλη, οπότε οι παραπάνω συναντήσεις μας εγίνουνταν σε τούτα τα πάρτι και σιγά σιγά αρχίσαμε να κάνουμε sleep over σε όποιου που τους 2 μας το σπίτι ήταν πιο κοντά. Τούτ@ @ φίλ@ μου, εν τω μεταξύ, είναι ένα ήσυχο μωρό που τ@ αρέσκει η ηλεκτρονική μουσική, εγώ είμαι η ‘πελλή’ της υπόθεσης. Τέλος πάντων.

Στα πάρτι που πάμε γενικά, γίνουνται διάφορα, αν καταλάβεις τι εννοώ, παρόλα αυτά εμείς εν εμπήκαμε ποττέ σε έτσι διαδικασία γιατί απλώς εν γουστάρουμε. Στο τελευταίο πάρτι που επήαμε όμως, αποφασίσαμε -εν ξέρω γιατί- να γίνουμε λιώμα που το ποτό. Τζαι δώστου τα σφηνάκια τζαι δώστου τα ποτά, κυριολεκτικά σε κάποια φάση δεν ήξερα που παν τα τέσσερά μου. Παρόλη τη μέθη τζαι τη ζάλη, ενιώθαμεν μιαν απίστευτη ευφορία τζαι χαλαρότητα, μιαν απίστευτη άνεση τζαι μιαν πρωτόγνωρη κάψα, Τipster μου, εν καταλάβεις! Ήμασταν στο πάρτι και η μουσική άρχισε να φέρνει τα σώματά μας πιο κοντά σε σημείο που αρχίσαμε να τριφκούμαστε και να φιλιούμαστε παθιασμένα μέσα στον κόσμο, χαϊδέματα, χουφτόματα κ.λπ.

Η ώρα περνά όμως, εμείς αστατάτητ@ και με το ποτό και τη σωματική επαφή. Μεν τα πολυλογώ, συνεχίζουμε να κάμνουμε dry humping μια στο dance floor, μια στις τουαλέτες και γενικά όπου φανταστείς, οπότε λέμε άτε φύγαμε, πάμε να βρούμε πιο private χώρο τέλος πάντων, ο οποίος τελικά ήταν το σπίτι τ@. Ε τζιαμέ εκατάλαβες τι μπορεί να έγινε και γενικά το αίσθημα ήταν πάρα πολλά ωραίο, πρώτη φορά το έκαμνα με άτομο με τα ίδια γεννητικά όργανα με εμένα, το feeling ήταν amazing.

Η προσέγγισή μας ήταν ότι, «πελλαμός» γουστάρουμε και οι 2, το ποτό βοήθησε να βγει προς τα έξω λίο παραπάνω τούτο που ενιώθαμε πριν και ότι εν οκέι, it happens! Έλα όμως που εγώ πλέον θέλω τ@!, πολλά! Όταν τ@ το είπα όμως, η απάντηση ήταν ότι βλέπει με φιλικά, παρόλο που επεράσαμε όμορφα, ενεν κάτι που θέλει να ξανακάμει any time soon. Εγώ όμως δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι τζείνη τη νύχτα. Τι να κάμω?!?!


WOW! Καιρό είχε να διαβάσω μια τέτοια ιστορία με τόση περιγραφικότητα και ένταση και ομολογώ πως για λίγο μπήκα στη θέση σας και το βίωσα κάπως, έστω και νοερά! Λοιπόν, πίσω στο θέμα μας. «Μεν πελλανίσκεις», εβίωσες κάτι πολλά ωραίο όπως μας περιγράφεις, εκάμετε τη φάση σας, εγουστάρετε, επεράσετε καλά, τωρά τι ψάχνεις σχέσεις και έρωτες. Φυσικά και δεν αποκλείω τίποτα, δηλαδή δεν είναι απίθανο όλο αυτό το διάστημα που κάνατε παρέα να υπήρχε ένας υφέρπων ερωτισμός και όταν αφήσατε κατά μέρους τους ενδοιασμούς και κάνατε σεξ να βγήκαν στην επιφάνεια όλα όσα επιμελώς έκρυβες τόσο καιρό μέσα σου. Ωστόσο, θεωρώ πως όλο αυτό που νιώθεις τώρα, προκύπτει καθαρά από την πρωτόγνωρη εμπειρία που έζησες. Όλο αυτό το καινούργιο που πάντα μας ενθουσιάζει και μας δημιουργεί καταιγισμό όμορφων συναισθημάτων, τα οποία όμως, συνήθως είναι στιγμιαία και δεν κρατάνε. Επιπλέον – και πολύ καλά – μίλησες ανοιχτά στο άλλ@ άτομ@ και η απάντηση δεν ήταν αυτή που περίμενες, οπότε τι το ψάχνεις, δεν γίνονται με το ζόρι αυτά τα πράγματα. Εισήγησή μου, άσε λίγο να κατακαθίσει ο κουρνιαχτός, και αν εξακολουθείς να νιώθεις το ίδιο, θα σου έλεγα να δοκιμάσεις και με άλλα άτομα του ίδιου φύλου για να διαπιστώσεις τι γουστάρεις πραγματικά, κάτι που μάλλον ακόμη ψάχνεις! Πρώτα βρες αυτό, και έπειτα αποφασίζεις τα επόμενα βήματα.


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ