Μεγαλώνει η συζήτηση γύρω από την ταινία «How Do You Live»

Θα κυκλοφορήσει χωρίς τρέιλερ και το μόνο που δόθηκε στη δημοσιότητα είναι μια αφίσα ενός πουλιού.

Article featured image
Article featured image


Το Studio Ghibli, το εμβληματικό ιαπωνικό στούντιο κινουμένων σχεδίων, καλύπτει με πέπλο μυστικότητας ό,τι συνδέεται με τη νέα του ταινία με τίτλο «How Do You Live» του Χαγιάο Μιγιαζάκι.

Η νέα ταινία του αριστοτέχνη δημιουργού animation έχει προγραμματιστεί να αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους στην Ιαπωνία στις 14 Ιουλίου, αλλά το Studio Ghibli και οι συνεργάτες του θα παρακάμψουν τη διαφήμιση πριν την κυκλοφορία και τη δημοσιοποίηση πληροφοριών.

Μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει μόνο μια αινιγματική αφίσα ενός πουλιού.

how-do-you-live-miyazaki_City.pngΣε συνέντευξη στο περιοδικό Bungei Shunju που είναι τώρα διαθέσιμη στο YouTube, ο πρόεδρος και παραγωγός του Studio Ghibli, Σουζούκι Τόσιο, εξήγησε την ασυνήθιστη στρατηγική ως τέχνασμα για να ανοίξει την όρεξη των θαυμαστών.«Έχουν να δουν νέα ταινία του Μιγιαζάκι από το 2013, όταν κυκλοφόρησε το "The Wind Rises"».

«Θα θέλουν να δουν μόνοι τους πώς είναι η ταινία. Και για να το κάνουν αυτό, θα πρέπει να πάνε στον κινηματογράφο», δήλωσε σύμφωνα με το Variety.

Όταν ο συντάκτης του περιοδικού ανέφερε ότι η ταινία βασίζεται στο «How Do You Live», μυθιστόρημα του 1937 του Κενζαμπούρο Γιοσίνο με πρωταγωνιστή έναν νεαρό άνδρα, ο Σουζούκι είπε ότι ο Μιγιαζάκι «δανείστηκε μόνο τον τίτλο» υπονοώντας ότι όσον αφορά την πλοκή, οι περιγραφές που είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο και βασίζονται σε περιλήψεις του μυθιστορήματος μπορεί να είναι εσφαλμένες.

Ο Χαγιάο Μιγιαζάκι, ωστόσο, στο παρελθόν είχε πει ότι το «How Do You Live» είναι ένα από τα αγαπημένα του βιβλία.


Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ