Η παγκοσμίου φήμης Big Potato απέκτησε το δικό της (διεθνές) φεστιβάλ

Οι διοργανωτές έβαλαν στόχο τα ρεκόρ Γκίνες.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία από AFP

Δύο ημέρες γεμάτες χαρά, ψυχαγωγία, διασκέδαση με τραγούδια και χορούς, αλλά και πολλές πολλές εκπλήξεις, ετοιμάζει η κοινότητα της Ξυλοφάγου, η οποία εργάζεται πυρετωδώς για το «Διεθνές Φεστιβάλ Μεγάλης Πατάτας Ξυλοφάγου 2023».

Το μεγάλο γεγονός θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και την Παρασκευή, 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2023. Πέρα από τη διεθνή διάσταση που θα λάβει, το φεστιβάλ στοχεύει και σε μια επιπλέον κατάκτηση εκτός συνόρων, που δεν είναι άλλη από μια θέση στο Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες. Λεπτομέρειες επ’ αυτού θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.Στο πλαίσιο του καλλιτεχνικού προγράμματος, θα φιλοξενηθούν καταξιωμένοι καλλιτέχνες από την Κύπρο, την Ελλάδα και άλλες χώρες, που έρχονται να ανεβάσουν το κέφι και τη διάθεση στα ύψη, ενώ το χιούμορ και το γέλιο δεν πρόκειται να απουσιάσουν από την όλη διοργάνωση.

Επιπρόσθετα, στον χώρο του φεστιβάλ θα προσφέρονται στους επισκέπτες πατάτες μαγειρεμένες με διάφορες συνταγές. Παράλληλα, ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί μέσα από τη γεωργική έκθεση που θα λειτουργήσει, για θέματα πατατοκαλλιέργειας, αλλά και που αφορούν τη γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγή.

Η κοινότητα απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλο τον κόσμο, ντόπιους και ξένους, να παραστούν στο φεστιβάλ και να βγάλουν επί τη ευκαιρία την αναμνηστική τους φωτογραφία στον χώρο της μεγάλης πατάτας, που αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς της Ξυλοφάγου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ